Sise: Det er FCN, jeg vil spille for

Kategorier

Sise: Det er FCN, jeg vil spille for

Nyindkøbte Joe Sise havde muligheder for at fortsætte karrieren i flere lande, men spillestil og mavefornemmelse gjorde en stor beslutning lettere.

Joe Sise smiler meget og er generelt et positivt menneske. Men onsdag aften var der ægte og ekstra glæde at spore efter den 22-årige svensker havde skrevet under på den kontrakt, der gør FC Nordsjælland til hans klub i de kommende tre år. For i Farum Park mener han at have fundet det, han har ledt efter længe. – Jeg føler mig meget glad lige nu, fordi jeg ved, jeg skal spille på et hold, der spiller fodbold præcis på den måde, som jeg elsker at spille på og som passer til mig. Siden 2009 har jeg spillet mod FC Nordsjælland hvert eneste år med Halmstad i træningskampe, og udover det, har jeg set dem spille flere kampe mod andre hold. Og det er et fantastisk fodboldhold at se på hver eneste gang , synes jeg, siger Joe Sise.  – Jeg kan huske, at første gang jeg spillede mod dem, følte jeg mig faktisk en smule inspireret over, at man kunne spille på den måde på vores breddegrader. Det seneste halve år, hvor jeg har overvejet om min fremtid skulle være her, har jeg set dem live på stadion to gange og flere gange på TV, og det var de oplevelser som gjorde, at jeg besluttede mig for, at det var det hold, jeg ville spille for. Selv om FC Nordsjællands interesse for Sise for alvor er blevet gengældt det seneste halve års tid, så har det været en svær beslutning for den unge svensker der, på trods af en nedrykning med Halmstad i denne sæson, har haft mange muligheder for at kunne fortsætte sin karriere andre steder. Valget endte dog med at blive i Superligaen og Nordsjælland – Jeg havde faktisk mange muligheder. Der var mange blandt topklubberne i den bedste svenske række, som har tilbudt mig en fremtid der, men jeg havde også klubber i Belgien, Holland og resten af Europa, der var umiddelbart interessante for mig. Men i den sidste ende var der ingen af dem, som gav mig den fornemmelse jeg fik, da jeg besøgte FCN for første gang, siger Joe Sise. Nu glæder angriberen sig til at finde sin form, lære klub, spillestil og holdkammerater at kende og ikke mindst vise, hvad han er lavet af. – Jeg er klar til at arbejde hårdt og gøre mit bedste for at klubben og holdet kan få succes. Jeg vil kun have fokus på det, og jeg ved, jeg kan lære meget af mine nye holdkammerater, som jeg allerede har set er rigtig dygtige spillere. Jeg glæder mig også til at arbejde med trænerteamet og især Angrebstræner Mark Strudal. Jeg vil blive bedre af at være her i klubben, og det er op til mig selv at få det til at blive sådan, siger Joe Sise. – Jeg glæder mig også til at prøve kræfter med den danske Superliga. jeg har hørt, der er er andre hold end FCN, der vil spille fodbold i Danmark. Så det bliver også en spændende udfordring at møde forskellige fodboldstile hver eneste weekend i Danmark.