Rune Pedersen til FCN

Kategorier


Rune Pedersen ved dagens træning på kunstgræsbanen i Værløse.

Rune Pedersen til FCN

FC Nordsjælland har indgået en kontrakt på 5 måneder med målmand Rune Pedersen. Dermed er klubben dækket godt ind på målmandsposten i forårssæsonen.

FC Nordsjælland har landsholdskeeper Jesper Hansen som førstevalg i buret i Farum Park, hvor han har i denne sæson har været den keeper, som har inkasseret færrest mål i Superligaen. Men reservemålmand David Jensen er fortsat ikke kampklar efter sin knæskade fra efteråret, og derfor har den sportslige ledelse i FCN ledt efter en gardering i målet til det spændende forår der står for døren. Her er valget faldet på den rutinerede Rune Pedersen, der har stået uden klub i et par måneder. – Vi vil være bedst muligt rustet til et vigtigt forår og med usikkerhed om, hvornår David Jensen er tilbage i kampform, så har vi valgt at gardere os bedst muligt på posten ved at få en erfaren og professionel målmand som Rune Pedersen ind i dette forår, siger Sportschef Jan Laursen. Rune Pedersen har tidligere i karrieren repræsenteret FCK, Modena, AGF, Nottingham Forrest og Lyngby. De sidste par dage har han trænet med i FC Nordsjælland og begge parter var enige om, at det er det rigtige match for de næste fem måneder. – Jeg har et rigtigt godt indtryk af klubben og har arbejdet med Cheftræner Kasper Hjulmand og 1.Team Coach Flemming Pedersen før. Jeg glæder mig meget til at være en del af et spændende forår i FC Nordsjælland. Jeg har fuld forståelse for at konkurrencen er stor på målmandsposten heroppe, og jeg vil gøre mit for at holde Jesper Hansen skarp og selv være klar, hvis der skulle blive brug for mig. Min ambition vil altid være at spille hver uge, men jeg er indforstået med, at præmissen for mit ophold i FCN lige nu er, at Jesper Hansen står foran fra start, siger Rune Pedersen.