Okore: Det var en hård kamp

Kategorier


Jores Okore spillede igen i dag fuld tid i Ligalandsholdets kamp mod Sydkorea. (Foto: Boesenfoto.dk)

Okore: Det var en hård kamp

Jores Okore suger til sig på turen med Ligalandsholdet under uvante forhold.

19-årige Jores Okore har fået fuld spilletid i begge Ligalandsholdets kampe under Kings Cup turneringen i Thailand, og den unge FCN-forsvarer havde følgende kommentarer efter dagens 0-0 kamp mod Sydkoreas OL-landshold: – Jeg synes, det var en hård kamp, som vi styrer fornuftigt med gode kombinationer, men Korea viste sig som en svær modstander. – Personligt føler jeg, at jeg spillede en god kamp i dag, hvor jeg stod godt defensivt og havde mange gode afleveringer. – Det har været en fed tur indtil videre og en rigtig god oplevelse. Vi får set en smule til omgivelserne, men fodbolden er naturligvis omdrejningspunktet, og turene på træningsbanen er hårde, da det virkelig er varmt på de tidspunkter, hvor vi træner, siger Jores Okore. Også Tobias Mikkelsen var med fra start mod Sydkorea og spillede 80 minutter, mens de øvrige FCN-spillere i truppen ikke kom i kamp i dag. Næste kamp er lørdag kl. 12.45, hvor Danmark møder værtsnationen Thailand.