Ny angriber til FCN

Kategorier


Joe Sise kommer til at spille med nr. 14 på ryggen hos FCN.

Ny angriber til FCN

FC Nordsjælland har købt svenske Joe Sise i Halmstad. Den 22-årige angriber skal de næste tre år spille med tigeren på brystet.

Joe Sise har længe været anset som en af Allsvenskans mest lovende offensive talenter. Og længe har han også været en spiller, som FC Nordsjælland holdt øje med. Nu opstod muligheden for at hente den fysisk og teknisk stærke angriber til Farum Park til stor glæde for den sportslige ledelse. – Man kan roligt sige, at der her er tale om gammel kærlighed, der til sidst er blevet gengældt. Vi har været efter Joe Sise i over 1½ år, hvor vi har set ham spille og snakket med ham adskillige gange. Men konkurrencen fra større lande og klubber har været så hård, at det aldrig så helt realistisk ud. Men det er mit indtryk, at efter Joe lærte os at kende som mennesker og fodboldklub, så er interessen så småt blevet gengældt, og det er en stor glæde, når så lang og grundig proces ender i et resultat, siger Sportschef Jan Laursen. Sise har tidligere i karrieren været på besøg i bl.a. italienske AC Milan og skotske Glasgow Rangers, og efter at have fået god erfaring med 58 kampe i den bedste svenske række, mener Cheftræner Kasper Hjulmand, at den store offensivspiller vil give en stærk trup endnu en dimension i FCN. – Vi tror på, at Joe har meget at byde ind med hos os i FC Nordsjælland, fordi han bringer nogle lidt andre kvaliteter og styrker ind, end dem truppen allerede har. Det er en fysisk meget stærk spiller med en god teknik, men allervigtigst er, at han er meget bevægelig. Naturligvis vil der være en tilpasningsperiode, hvor Joe skal lære at spille, som vi nu engang gør i FC Nordsjælland, men vi er overbeviste om, at han vil kunne falde ind og bidrage på alle vores offensive positioner på banen, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Joe Sise tiltræder øjeblikkelig i FC Nordsjælland og får trøje nr. 14. Lige nu er angriberen dog ved at komme sig efter en vellykket mindre operation, og derfor forventes det, at der vil gå omkring to uger, før den 22-årige svensker kommer i aktion med sine nye holdkammerater på træningsbanen ved Farum Park. Fakta
Navn:                 Joe Sise
Nationalitet:        Svensk
Født:                  12/12 1989
Højde:                192 cm
Position:              Angriber
Tidligere klubber: 2008-2012 Halmstads BK 58 kampe (11 mål)
                          2004-2008 Snöstorp Nyhemm FF 90 kampe (31 mål)
Landskampe:       2 U/21