Nordstrand til FC Nordsjælland

Kategorier


Morten Nordstrand var med til at vinde pokalfinalen i foråret 2011, da han sidst spillede for FC Nordsjælland.

Nordstrand til FC Nordsjælland

Morten Nordstrand har lavet en 2½-årig aftale med FCN fra sommer. Dermed slutter den populære målscorer sig til tigrene for tredje gang i karrieren d. 1. juli.

Det bliver til endnu et varmt gensyn med Morten Nordstrand i Farum Park til sommer, når den tidligere topscorer igen skal forsøge at lave mål med tigeren på brystet. Når den 28-årige angribers kontrakt med FC København udløber, har han nemlig allerede nu valgt at indgå en 2½-årig aftale med FC Nordsjælland. – Jeg har truffet mit valg i forhold til min fremtid, og der var flere grunde til, at den ligger hos FC Nordsjælland. En ting er, at jeg naturligvis søger spilletid, men i FCN er der er et trænerteam som kender mig rigtig godt og omvendt. Spillestilen i klubben tiltaler mig også meget, og så betyder det selvfølgelig noget, at jeg har haft gode tider i klubben før, siger Morten Nordstrand. – Jeg vil gerne være en del af den klub igen, fordi den bevæger sig i den rigtige retning. FC Nordsjælland har længe været inde i en rigtig god udvikling, og det vil jeg meget gerne være en del af, og gøre mit for, kan fortsætte. Morten Nordstrand har spillet i FCN over to omgange og scoret hele 20 mål i 45 kampe i den røde trøje. I sæsonen 2006/2007 slog den farlige angriber for alvor igennem i dansk fodbold, da hans 19 mål på en enkelt sæson i Farum Park bl.a. gav ham landsholdsdebut og et skifte til FCK, der købte ham i FCN. I foråret 2011 vendte Nordstrand så tilbage til Farum Park på en lejeaftale, hvor han var med til at redde FCN ud af den store bundstrid i Superligaen og vinde klubbens anden pokaltriumf i træk. Derfor er det meget tilfreds sportslig ledelse i FC Nordsjælland, der byder Morten Nordstrand velkommen tilbage. – Morten er en ønskespiller for os, for han har FCN’s dna i blodet både fodboldmæssigt og menneskeligt, og det har været et stort ønske fra trænerteamet, at han skulle vende tilbage til os. Som spiller er “Nord” dejlig fleksibel i forhold til de forreste positioner på banen, og derfor kan han give holdet ekstra muligheder, samtidigt med, at han ikke nødvendigvis kommer til at låse en plads fra vores unge talenter, når de viser sig klar til at prøve kræfter med de bedste, siger Sportschef Jan Laursen. – At Morten kommer tilbage til FCN er et klart signal om vores ambitionsniveau, og samtidigt understreger det vores grundlæggende ønske om, at rutinerede profiler skal støtte vores mange unge spillere på vej frem.

Morten Nordstrand slutter sig som nævnt først til tigrene til sommer, når hans kontrakt med FCK er udløbet, og det er man som udgangspunkt helt afklaret med i FC Nordsjælland. – Vi tænker altid langsigtet, og derfor er det rart allerede nu, at have en topspiller klar til næste sæson. Det havde da været herligt, hvis Nordstrand var kommet nu, men det har ikke været på noget tidspunkt været vores indtryk, at det kunne lade sig gøre i dette transfervindue i forhold til hans nuværende arbejdsgiver, siger Jan Laursen.