Mtiliga: Turen har været en god oplevelse

Kategorier


Patrick Mtiliga spillede en flot 1. halvleg i Ligalandsholdets sejr over Thailand.

Mtiliga: Turen har været en god oplevelse

FC Nordsjællands Patrick Mtiliga glæder sig over sejren og det flydende spil i 1. halvleg.

FC Nordsjællands venstre back Patrick Mtiliga spillede hele den første kamp på Ligalandsholdets tur til Thailand, og i dag i den tredje kamp mod værtsnationen var han igen i startopstillingen, men han måtte dele kamptiden med truppens anden venstre back Jesper Juelsgård, der spillede 2. halvleg. Patrick Mtiliga fik vist store kvaliteter både defensivt og offensivt i sine 45 minutter på banen, og han har nydt træningsopholdet i Bangkoks varme: -Jeg synes, det var en fin 1. halvleg med gode takter fra vores side. Jeg føler, der var nogle dommerkendelser, som gik os imod, men vi havde godt styr på spillet og fik scoret. – I 2. halvleg formår vi til gengæld ikke at lukke, og vi har lidt svært ved at holde spillet flydende. Derfor får Thailand mere boldbesiddelse. Efter de får scoret på et straffespark, så presser de os, og vi har det svært resten af kampen, indtil vi lukker den helt til sidst med målet til 3-1.
 
-Turen har været en god oplevelse på mange måder. Ikke mindst har det været dejligt at få sol på kroppen i denne tid, hvor der ikke er meget at prale af derhjemme i forhold til vejret, siger Patrick Mtiliga. Mandag er Ligalandsholdsspillerne retur i den danske kulde.