Mtiliga: Mit fokus er på FCN

Kategorier

Mtiliga: Mit fokus er på FCN

Efter turen med Ligalandsholdet gælder det nu om at blive bedst muligt forberedt til forårspremieren i Superligaen

FC Nordsjællands syv Ligalandsholdsspillere er nu tilbage i klubregi efter 14 dage i Thailands varme. Og selv om omvæltningen var stor til dagens træning på kunstgræs i frostgrader var humøret højt. Selv om der til sommer venter en EM-slutrunde for det danske landshold, og selv om alle Ligalandsholdsspillere naturligvis kan drømme om at komme med der, er det ifølge Patrick Mtiliga bestemt ikke noget, der præger tankerne lige nu: – Mit fokus har hele tiden været at gøre en god figur her i Nordsjælland. Nu har jeg været i udlandet så længe og vil gerne bevise noget herhjemme. Jeg skal holde mit niveau og også blive bedre. Det er stadig det vigtigste. – Jeg fik muligheden for at vise, hvad jeg kunne, men om jeg er tættere på EM, må være op til Morten Olsen, siger Patrick Mtiliga. Og han vil meget hellere snakke om de muligheder, FCN har i et forår, hvor klubben har en historisk andenplads som udgangspunkt for sæsonens sidste 15 kampe: – Jeg forventer, vi kører videre i samme stil, som vi er startet. Der er stadig punkter, hvor vi kan forbedre os, og bliver vi ved med det, har jeg svært ved at se, hvorfor vi ikke skulle ende oppe i toppen. – Vi har haft en fantastisk første halvdel af sæsonen, og alt kan ske, men vi skal holde begge fødder på jorden, siger Patrick Mtiliga. Han kom til klubben i august måned efter kontraktudløb i Malaga, og han skulle lige bruge nogle uger til at komme op i omdrejninger, før han var klar til kamp. Men siden har den snart 31-årige venstre back vist stort format hos FCN, hvor han er faldet meget hurtigt til både på banen og udenfor. – Jeg er glad for at være her. Jeg havde en god følelse fra start, og de forventninger, jeg havde til både Kasper Hjulmand som træner og hele klubben, har alle levet helt op til og mere end det. – Det er en god gruppe, dygtige spillere og gode drenge, som er hyggelige at være sammen med. Det betyder også meget, når man skal se på dem hver dag. – Sådan som vi har det sammen i omklædningsrummet, kommer også til udtryk på banen. Banen har selvfølgelig førsteprioritet, men det hele går hånd i hånd, og så er det lidt sjovere. Jeg er kommet for at arbejde hårdt og få resultater, og hyggen ved siden af er en ekstra bonus. – Nu skal vi have en god forberedelse, give den en skalle og fortsætte der, hvor vi slap, siger Patrick Mtiliga.