Lorentzen til FCN

Kategorier

Lorentzen til FCN

FC Nordsjælland har sikret sig Kasper Lorentzen fra Randers FC. Den danske landsholdsspiller skifter omgående på en lejeaftale frem til sommer.

26-årige Kasper Lorentzen skifter til FC Nordsjælland med øjeblikkelig virkning på en lejeaftale frem til 30. juni, hvor tigrene har sikret sig en forkøbsaftale, der åbner muligheden for et permanent klubskifte. Dermed har den sportslige ledelse i FCN fået en spiller til klubben, som de har været interesseret i længe. – Det er ikke nogen hemmelighed, at Kasper er en spiller, som vi har været interesseret i længe, og vi derfor er fantastisk glade for nu er FC Nordsjælland spiller. Vi får tilført en kvalitetsspiller, som passer rigtig godt til måden vi spiller fodbold på, og Kaspers tiltrædelse har været et stort ønske fra træneteamet, siger Sportsdirektør Jan Laursen. – Det er en spiller som passer godt til den måde, vi spiller på. Han er fleksibel og klog, og vil kunne spille flere forskellige positioner i vores system. Han kommer til et hold, som har fungeret rigtig godt, så der bliver konkurrence om pladserne. Kasper er en god spiller, som vi er meget glade for at have fået ind, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. Kasper Lorentzen selv ser klubskiftet som et ønskescenarie. Ikke kun fordi han indtil nu har spillet i landets næstbedste række efter nedrykningen med Randers FC i sidste sæson, men også fordi han nu tiltræder i den klub, han allerhelst ville til. – Jeg glæder mig utrolig meget og er så glad for, at det er kommet på plads. Jeg tror, det bliver et spændende forår, vi går i møde, ikke mindst takket være de flotte præstationer FC Nordsjælland har leveret i efteråret. Jeg håber på at bidrage mit til, at det kan fortsætte. Jeg er sikker på, FCN og jeg er et godt match, og jeg håber skiftet her kan være med til at bringe mit spil op på det niveau, hvor jeg ved det kan være.