Kildentoft i målhumør

Kategorier


Henrik Kildentoft havde grund til smil, da han efter en time kunne forlade banen efter at have haft en fod med i alle tre FCN-mål.

Kildentoft i målhumør

FC Nordsjælland vandt årets første træningskamp med 3-2 over Halmstad, og Henrik Kildentoft var med i alle tre FCN-scoringer

FC Nordsjælland var helt ustyrlig, da der blev fløjtet op til årets første træningskamp på kunstgræsbanen i Værløse. I løbet af kun 12 minutter bragte de nordsjællandske tigre sig foran med hele 3-0 mod svenske Halmstad. Henrik Kildentoft viste som højre back sprudlende spillehumør og angrebslyst, og det var ham, der med to assister og en scoring i den grad fik det hele til at ligne ren opvisning. Men hele holdet var tændt, og dominerede i en sådan grad, at det var mirakuløst, at det ikke blev til flere nordsjællandske scoringer i 1. halvleg. I stedet fik svenskerne reduceret på et straffespark, og i en lidt mere rodet 2. halvleg lykkedes det også Halmstad at pynte med enddnu et mål til slutfacit 3-2. Det var en alt for lille sejr til FCN i forhold til spil og chancer. FCN var særdeles velorganiseret og spillede bolden langt hurtigere rundt end de gæstende svenskere. Navnlig i højre angrebsside skabte Andreas Laudrup og Henrik Kildentoft plads for hinanden gang på gang, når de blev fodret med gode stikninger fra Adu og Nicolai Stokholm. Målet til 1-0 kom i det 8. minut, da Henrik Kildentoft rykkede igennem til baglinjen og fandt en fri Søren Christensen foran mål. Fire minutter senere var det Rawez Lawan, som Henrik Kildentoft servicerede til 2-0 på nøjagtig samme facon, og da Henrik Kildentoft selv blev spillet fri af Stokholm øjeblikket efter, løftede Kildentoft iskoldt bolden over den fremstormende keeper til 3-0. Herefter havde FCN chancer til en del flere mål. Især Andreas Laudrup skabte ravage i det svenske forsvar, der havde den tidligere FCN-spiller Johnny Lundberg som dirigent. I venstre angrebsside havde FCN den kroatiske prøvespiller Mario Ticinovic, der fik vist flere prøver på sin fine fornemmelse for pasningsspil, men ikke havde køligheden i sine afslutninger. To af de bedste målchancer tilfaldt Mario, som så i stedet efter en lille halv time fik et straffespark dømt mod sig i den anden ende af banen, og det udnyttede Halmstad til at reducere til 1-3. Det var også stillingen ved pausen, men kort før pausefløjtet måtte FCN-keeper Jesper Hansen dog lige præstere en stor redning med en fodparade. Jesper overlod fra 2. halvlegs start pladsen i målet til nyindkøbte Rune Pedersen, og FCN foretog desuden fire andre udskiftninger. Alligevel var det fortsat tigrene, der styrede tingene og var tæt på flere scoringer. Først headede Henrik Kildentoft på overliggeren, så brændte indskiftede Christian Gytkjær i helt fri position ved at skyde lige på målmanden, og endelig blev en scoring underkendt, fordi Mads Thomsen i offside position lige hjalp en afslutning den sidste meter over stregen. Det var den anden kroatiske prøvespiller, Ivan Runje, der var med fremme ved et hjørnespark og havde scoret, hvis ikke bolden var blevet rørt. Ivan Runje spillede i centerforsvaret og gjorde det solidt. Han var sammen med Adu og Rawez Lawan de eneste hos FCN, der spillede hele kampen, idet der til slut var skiftet ud på hele otte pladser. Det gav naturligvis også lidt mere usikkerhed i sammenspillet og lidt spænding til sidst, da Halmstad fik reduceret endnu engang til 2-3. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu havde kort forinden en afslutning på stolpen, men efter den flotte start var træfsikkerheden ikke tilstrækkelig i resten af kampen. Træningskamp på kunstgræsbanen i Værløse:
FCN-Halmstad 3-2 (3-1)
Mål: 8. minut 1-0 Søren Christensen. 11. minut 2-0 Rawez Lawan. 12. minut 3-0 Henrik Kildentoft. 28. minut 3-1 Mikael Boman (straffe). 72. minut 3-2 Kitti.
FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
1 Jesper Hansen (ind i 46. minut 16 Rune Pedersen)
2 Jores Okore (ind i 46. minut 3 Jacob Egeris)
4 Henrik Kildentoft (ind i 60. minut 27 Seejou King)
6 Enock Adu
7 Nicolai Stokholm (ind i 70. minut30 Lasse Petry)
8 Patrick Mtiliga (ind i 46. minut 19 Mark Gundelach)
12 Rawez Lawan
17 Søren Christensen (ind i 46. minut 15 Mads Thomsen)
18 Ivan Runje
20 Mario Ticinovic (ind i 60. minut 13 Oguzhan “O.G.” Aynaoglu
22 Andreas Laudrup (ind i 46. minut 21 Christian Gytkjær)  Umiddelbart efter A-holdenes kamp mødtes de to klubbers B-hold, og også her blev det til FCN-sejr. Det var et meget ungt hold, FCN stillede med, og de unge tigre vandt 3-0 over Halmstads B-hold efter 2-0 ved pausen. FCN skulle lige organisere sig, men da det var lykkedes, leverede holdet en rigtig fin kamp. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu lavede to flotte mål i 1. halvleg, og efter pausen gjorde Magnus Rasmussen det til 3-0 på et skud fra distancen.