Jesper Hansen: En god følelse

Kategorier


Tre af de seks FCN-spillere, der fik vist sig frem mod Norge, Jores Okore og Jesper Hansen spillede fuld tid, mens Tobias Mikkelsen fik 80 minutter på banen.

Jesper Hansen: En god følelse

FC Nordsjællands keeper ærgrer sig lidt over, at det ikke blev til en sejr over Norge, men han er tilfreds med præstationen

FC Nordsjællands målmand Jesper Hansen havde denne vurdering af Ligalandsholdets 1-1 kamp mod Norge: – Personligt synes jeg, det var en rigtig god præstation, jeg fik leveret. Jeg fik vist alle mine kvaliteter frem og havde sikre hænder og nogle gode igangsætninger. Det er de kvaliteter, landstrænerne har udtaget mig på, og derfor er det godt at få vist dem allerede i kamp 1. – Så det er en god følelse, jeg har i kroppen lige nu, selv om det var ærgerligt, at vi ikke vandt. Alle modstandermål er ærgerlige for en målmand, og nordmændene scorede på et dumt tidspunkt. Det havde været fantastisk, hvis vi havde slået dem 1-0, siger Jesper Hansen, der føler, at turen allerede har givet meget: –  Indtil videre har turen været rigtig god. vi har trænet fem gange og spillet én kamp. Vi har gode faciliteter, men jeg tror, alle kæmper med de over 30 grader, når vi spiller kamp, lyder det fra FCN-keeperen. Søren Christensen var én af de markspillere fra FCN, der med mange dybdeløb i 1. halvleg for alvor mærkede varmen: – Det var en hård kamp i varmen og under svære forhold, synes jeg. Vi lykkedes ikke med at skabe mange chancer, men det bliver lidt bedre i 2. halvleg. Det har været en god og lærerig tur indtil videre, siger Søren Christensen.