Jægersborg også med i FSN

Kategorier


Jægersborg Boldklubs formand Per Høiler har her det store smil på, mens Allan K. Pedersen, bestyrelsesformand i FCN, gør klar til at underskrive samarbejdsaftalen.

Jægersborg også med i FSN

FC Nordsjælland har nu over 60 samarbejdsklubber, og det nordsjællandske fodboldnetværk bliver hele tiden stærkere

– Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til endnu en velfungerende klub, der kan se udbyttet af at deltage i det nordsjællandske fodboldsamarbejde. Jægersborg Boldklub ligger i et område med store muligheder og har gode faciliteter. Det er en klub, der ligesom vores er i rivende udvikling, og sammen kan vi fremme talentplejen i hele området.

Sådan sagde FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen, da FCN torsdag aften underskrev samarbejdsaftale med Jægersborg Boldklub som klub nr. 61 i FSN-netværket.

Samarbejdsaftalen blev underskrevet i Jægersborg Boldklubs klubhus, hvor der udover repræsentanterne for de to klubber var en hel flok ungdomsspillere fra Jægersborg, der kunne glæde sig over at få autografer fra Superligaangriber Christian Gytkjær.

For Jægersborg Boldklub var det formand Per Høiler, der satte sin signatur på samarbejdsaftalen, og han har store forventninger til udbyttet:

– Vi tror på, at det her kan gavne ungdomsarbejdet i klubben, så vi kan udvikle spillerne bedre og forhåbentlig snart få divisionshold i de ældste årgange, før de bliver seniorer, og Jægersborg vil blive en endnu bedre platform for ungseniorer. Jeg glæder mig til et bredt samarbejde til gavn for alle via det her, sagde Per Høiler.

Aftalen blev underskrevet umiddelbart før den årlige generalforsamling i Jægersborg Boldklub, hvor det kommende samarbejde i den skriftlige beretning bl.a. fik følgende ord med på vejen til klubbens medlemmer:

”Dette samarbejde betyder, at vi på eget græs bliver i stand til at kunne tilbyde et generelt kvalitetsløft til alle på ungdomsniveau – uanset deres evner og ambitioner.”

Jægersborg Boldklub bliver samarbejdsklub nr. 61 i Fodbold Samarbejde Nordsjælland, og det nordsjællandske fodboldnetværk bliver hele tiden stærkere og stærkere. Tidligere her i januar kom Gundsølille med i FSN som klub nr. 60, og der er hele tiden flere og flere, der ser værdien af at være en del af fællesskabet.

Alle klubber har et par faste kontaktpersoner til FC Nordsjælland, så de mange tilbud og fælles aktiviteter kan blive kommunikeret rigtigt ud til alle de ca. 25.000 medlemmer, som FSN samarbejdet repræsenterer. Hos Jægersborg bliver kontaktpersonerne U/15 træner Nicolaj Berendt og Ulrik Mardahl.