Igen fuld spilletid til Jores Okore

Kategorier


Tobias Mikkelsen var med i mange gode kombinationer og viste sin kreativitet i angrebsspillet.

Igen fuld spilletid til Jores Okore

Ligalandsholdet spillede 0-0 med Sydkorea, og både Tobias Mikkelsen og Jores Okore fik vist sig fint frem

Det danske Ligalandsjhold spillede også uafgjort i den anden kamp i Kings Cup tyurneringen i Thailand. Denne gang blev det 0-0 mod Sydkoreas OL-landshold, og den målløse kamp var også forholdsvis chancefattig. Kun to af de seks tilbageværende FCN-spillere i Morten Olsens trup kom i kamp mod Sydkorea, og begge var med fra start. Det var Jores Okore, der styrede centerforsvaret sammen med Lasse Nielsen, og igen fik den unge FCN-forsvarer fuld spilletid. Tobias Mikkelsen spillede ligesom i den første 1-1 kamp mod Norge de første 80 minutter, inden han efter et stort løbearbejde træt blev udskiftet ti minutter før tid. Både Jores Okore og Tobias Mikkelsen fik vist sig fint frem. Jores Okore lukkede godt af i forsvaret og læste spillet fint. Han tog også meget ansvar i opspillet med fremadrettede pasninger, men et par af disse kiksede dog og gav Sydkorea kontramuligheder. Tobias Mikkelsen spillede på højrekanten og var med i meget boldsikkert pasningsspil. Indtil træthedstegnene mod slutningen af kampen, fik Tobias Mikkelsen vist flere prøver på sit udfordrende spil. Danmark startede 1. halvleg med godt kombinationsspil fremadrettet, uden at det dog blev til gennemspillede målchancer. En enkelt af slagsen kom dog efter et kvarters spil, da Tobias Mikkelsen satte fart i et angreb fra højrekanten, og Kasper Lorentzen afsluttede med et kanonskud, der gav en ripost til Emil Larsen, som nettede sikkert. Desværre blev målet annulleret for en meget tvivlsom offside. Sydkorea lurede mest på danske fejl til kontraspil, og dem kom der flere og flere af, som første halvleg skred frem. Kampen blev rodet, og målmand Jonas Lössl måtte diske op med en god redning efter et slemt kiks af Dennis Flinta. Den danske spilkvalitet faldt i takt med, at kræfterne til løb uden bold forsvandt i varmen. Efter pausen havde danskerne fået ny luft og holdt længe spillet højt på banen, men det kneb stadig med at skabe scoringsmuligheder. Mod slutningen af kampen viste sydkoreanerne, at de fysisk var bedre til at klare strabadserne i den stegende hede, og Danmark kom noget undet pres i det sidste kvarter. Jores Okore reddede en prekær situation med en veltimet blokering, og målmand Jonas Lössl klarede resten af det, Sydkorea bød ind med offensivt. Danmark spiller den sidste kamp i Kings Cup turneringen på lørdag kl. 12.45, og mandag vender Ligalandsholdet retur. Kings Cup i Bangkok: Danmark-Sydkorea 0-0
Startformation i den vante 4-3-3 opstilling:
16 Jonas Lössl, 6 Dennis Flinta, 15 Lasse Nielsen, 18 Jores Okore, 10 Jesper Juelsgård – 19 Jakob Poulsen, 17 Martin Ørnskov, 12 Kasper Lorentzen – 11 Emil Larsen, 5 Simon Makienok og 13 Tobias Mikkelsen.
Indskiftninger: 46. minut: 7 Mads Albæk for Martin Ørnskov og 20 Peter Nymann for Dennis Flinta. 63. minut: 23 Martin Spelmann for Kasper Lorentzen. 66. minut: 8 Nicklas Helenius for Simon Makienok. 80. minut: 21 Lucas Andersen for Tobias Mikkelsen.