Hjulmand om udviklingen

Kategorier


Cheftræner Kasper Hjulmand: Vi er ikke, og bliver aldrig, tilfredse – for vi søger hele tiden forbedringerne. (Foto: Boesenfoto.dk)

Hjulmand om udviklingen

FC Nordsjællands Cheftræner evaluerer året 2011 på forskellige parametre. 1. del har fokus på udviklingen, og de kommende dage gælder det hjemmebanen og kulturen i klubben.

FC Nordsjælland har været igennem klubbens bedste halvsæson nogensinde. Og den kom i forlængelse af et forår, hvor det lykkedes at vinde DBU Pokalen for anden gang i streg og sikre europæisk fodbold i Farum Park endnu engang samt at slutte i den øverste halvdel af Superligaen. En naturlig udvikling på et stort og langt stykke arbejde, som Cheftræner Kasper Hjulmand her gør status på, inden arbejdet skal fortsætte i det nye. – Det forgangne år er fyldt med en masse gode oplevelser og en kurve, som på mange parametre er støt stigende for vores klub. Et oprids af de sportslige præstationer er et forår, hvor vi sled med at få de rigtige resultater i nogle nøglekampe i starten, og fandt os selv som en del af nedrykningsspillet i en periode, men et par overbevisende sejre i april trak os væk fra overlevelseskampen og gjorde, at vi kunne spille pokalfinalen og de resterende kampe med en vis sikkerhed.  – At vi sluttede på 6. pladsen var en rigtig flot præstation, men vi vidste godt, at vi var en del af et meget tæt felt, hvor få point skilte de endelige placeringer fra hinanden. Den store gevinst var at gentage pokaltriumfen for andet år i træk – at få pokaler i skabet er vigtigt, og det vi alle stræber efter. Samtidig er det porten til europæiske kampe. Jeg vil benytte lejligheden her til at takke Morten Wieghorst for sit store arbejde for holdet og et godt makkerskab i 3 år. – En anden meget glædelig tendens er vores fans og tilskuere. Vi kan mærke en øget interesse i Farum Park, og når der sidder 5271 mod Sønderjyske i slutningen af november og 5032 en kold 4. december, så viser det, at vi er på rette vej. Vi kan mærke det på banen, ligesom den stille og roligt voksende og lidt mere larmende gruppe af fans gør alt, hvad de kan for at støtte os. Vi kan mærke det, og det betyder meget for holdet. I hele det nordsjællandske er det meget tydeligt, at vi kan mærke en øget opbakning, og vi glæder os til at give vores tilskuere mere valuta for pengene i det nye år. – Generelt bliver 2012 et meget spændende år for vores klub, som jeg næsten ikke kan vente med at tage fat på. 15 udfordrende kampe venter, og vi gør, hvad vi kan for at være topklar til en intens jagt på en topplacering. Det bliver tætte kampe, og små marginaler kommer stensikkert også til at afgøre mange kampe i foråret. Vi vil jagte procenterne og tage en kamp ad gangen. Vi er ikke, og bliver aldrig, tilfredse – for vi søger hele tiden forbedringerne.

Læs i morgen:
Hjulmand om hjemmebanen