Hjulmand: Det var en forrygende start

Kategorier


Den høje kroatiske midterforsvarer Ivan Runje spillede hele kampen mod Halmstad og gjorde et fint indtryk.

Hjulmand: Det var en forrygende start

FC Nordsjællands Cheftræner var godt tilfreds med årets første træningskamp og navnlig den fine 1. halvleg

– Nu er vi igang, og det var en forrygende start, hvor vi viste aggressivt presspil, lavede gode løb og havde stor kontrol på kampen, lød det veltilfreds fra FC Nordsjællands Cheftræner Kasper Hjulmand efter sejren over Halmstad. Han kunne dog godt have ønsket sig sejren lidt mere sikker til sidst. – Alt i alt er det en fin kamp, men vi skal score noget mere og gøre arbejdet færdigt. Vi viste store kvaliteter, især i 1. halvleg, men vi skal også sørge for at score på vores muligheder, siger Kasper Hjulmand. Højre back Henrik Kildentoft viste, at han kendte vejen til målet, og han var i en noget uvant rolle som både målscorer og oplægger til de to andre mål: – Ja, der bliver noget at leve op til i de næste kampe, men der var jo også plads til alle fremløbene i starten. De havde store placeringsvanskeligheder i deres forsvar, og det var nærmest som en motorvej i højre side. Det var svært at lade være med at smile, da jeg havde løftet bolden over målmanden til 3-0, men så fik de også lukket lidt bedre af, sagde Henrik Kildentoft, da han efter en times spil forlod banen som matchvinder. Også anfører Nicolai Stokholm nød at spille kamp igen: – Vi havde alle glædet os til at komme igang, og det viste vi fra start. Men efter den hurtige 3-0 føring gik vi lidt ned i kadance. Det vigtige er at få noget kamptræning i benene og komme igennem kampene uden skader, og det lykkedes fint i dag, siger Nicolai Stokholm.