Gytkjær lejes ud

Kategorier

Gytkjær lejes ud

FC Nordsjælland har lejet Christian Gytkjær ud til AB. Den unge angriber kommer dermed til at spille foråret i 1.division for at gavne mulighederne for spilletid og udvikling.

21-årige Christian Gytkjær kom til FC Nordsjælland i sommeren 2010. Siden er det blevet til 30 kampe for tigrene. Men i denne sæson har konkurrencen været intens om de forreste pladser, og derfor har både klub og spiller søgt muligheden for at øge angriberens chance for spilletid. – Christian har hård konkurrence i kampen om spilletid forrest på banen i FC Nordsjælland, og han har en alder, hvor minutterne på banen i kampene kan være en afgørende faktor for hans fortsatte udvikling. Derfor ser vi en periode i AB som en spændende og god mulighed for ham, siger Sportsdirektør Jan Laursen. Selv om den unge offensivspiller nu i foråret skal tørne ud for naboerne i AB, så ligger hans fremtidige ambitioner stadig i FC Nordsjælland. – Det har været et hårdt efterår, hvor jeg ikke har spillet så meget, så jeg har brug for at få minutter i benene, og det håber jeg på at få i AB. Samtidigt vil jeg gerne hjælpe dem alt det, jeg kan, med at få scoret så mange mål som muligt i løbet af foråret. Jeg har stadig ambitioner om at slå igennem i FC Nordsjælland, og at spille 1.division for AB i foråret ser jeg, som den bedste mulighed for at få indfriet den ambition, siger Christian Gytkjær.