Fosgaard træner med

Kategorier


Lasse Fosgaard (t.v.) og Kristian Lauritzen deltager i øjeblikket i træningen hos FCN.

Fosgaard træner med

FC Nordsjælland har de næste 14 dage Brønshøjs kantspiller Lasse Fosgaard med i opstarten, så parterne kan se hinanden an.

Da spillerne i FC Nordsjælland mandag mødte ind til første træningsdag efter julepausen, var det med to nye ansigter på banen, som efter planen skal være en del af opstarten de næste 14 dage. Den ene er 25-årige Lasse Fosgaard fra Brønshøjs 1. Divisionshold. – Lasse Fosgaard er en spændende type, som har gjort det rigtig godt i den længere periode, vi har fulgt ham for Brønshøjs hårdtarbejdende mandskab. Derfor er der naturligt nok konkret interesse for ham fra flere klubber. Men vi har længe haft en god dialog med Brønshøj Boldklub om mange ting, og da både de og Lasse får gavn af, at han møder op i optimal form, når de starter op om to uger, var det muligt at få ham på besøg her i perioden op til, siger 1.Team Coach Flemming Pedersen. – Vi skal have 8 spillere væk med landshold i de næste par uger, og derfor er der plads i træningen til at lære et par spillere, vi har holdt øje med, bedre at kende. Det er ikke prøvetræninger, da der ikke vil blive taget stilling til, om det er spillere der skal have en fremtid i FCN eller ej, når de 14 dage er forbi, men vi vil gerne lære dem bedre at kende som mennesker og typer, ligesom de kan bruge opholdet til at mærke, hvordan vi arbejder her, og så få bygget formen op til deres egne hold starter op senere på foråret. Lasse Fosgaard selv var ikke i tvivl om, at det var en mulighed, han gerne ville takke ja til, da et 14 dages træningsophold i FCN blev tilbudt den hurtige offensivspiller. – Lige så snart jeg hørte om muligheden her, så var jeg ikke i tvivl om, at det var en god idé, når nu vi ikke er gået i gang i Brønshøj endnu. FCN er i mine øjne den optimale klub, fordi spillestilen passer perfekt til mig, og i og med det her ikke er en prøvetræning, så vil jeg meget gerne benytte mig af den chance, jeg har for at være med her de næste 14 dage, selv om jeg har konkrete muligheder andre steder i forhold til min fremtid, siger Lasse Fosgaard. – Det her er ikke en prøvetræning, og jeg har det rigtigt godt med, at der ikke om to uger skal vendes en tommelfinger op eller ned. FCN ser mig i 14 dage og vil så følge mig i Brønshøj gennem forårssæsonen, og så må vi se, hvad der sker. Jeg tager mit besøg her som en oplevelse, og alt i FC Nordsjælland har allerede levet op til det, jeg havde regnet med, hvis ikke mere. Det andet nye ansigt FC Nordsjælland har med på træningsbanen de næste 14 dage er 19-årige Kristian Lauritzen, der til daglig er en del af Brøndbys U/19 hold.