Flemming P forlænger

Kategorier

Flemming P forlænger

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med 1.Team Coach Flemming Pedersen for de næste 2½ år.

Flemming Pedersen har været i FC Nordsjælland siden 2006 og har i den periode varetaget flere forskellige ansvarsfulde roller i opbygningen af såvel talentudviklingen som Superligaholdets setup i klubben. Siden i sommer har den vellidte træner haft ansvaret som Cheftræner Kasper Hjulmands højre hånd i jobbet som 1.Team Coach, og det har den 48-årige Pedersen gjort så godt, at han nu har fået forlænget aftalen med 2½ år. – Den sportslige ledelsen føler, at Flemming Pedersen har været og er en meget vigtig brik i den forsatte udvikling af FC Nordsjælland. Flemming er utrolig faglig kompetent og indbegrebet af vores sportslige værdier: holdånd, dedikation, mod og glæde. Det har han bevist i alle de roller han har haft i klubben, og det gør han fortsat hver eneste dag, siger Sportschef Jan Laursen. – Med Flemmings store kendskab og passion for ungdomssektoren i FCN, er han også garant for, at klubbens bedste ungdomsspillere vil blive fulgt tæt og få chancen i Superligatruppen. Flemming Pedersen har i løbet af sine 6 år i FCN bl.a. været ITU-Træner og A+Træner med ansvar for udviklingen af de største talenter i FCN, ligesom han har fungeret som Individuel Træner og Forsvarstræner i trænerteamet omkring Superligaholdet i en periode, inden han i sommer overtog rollen som 1.Team Coach. En rolle som Pedersen altså som udgangspunkt vil have de næste to år. – Vi har været meget tilfredse med Flemming Pedersen start i den nye rolle som 1.Team Coach, hvor han siden 1. juli har været Kasper Hjulmands faste sparringspartner. Et samarbejde der indtil videre ser utroligt lovende ud, og derfor er det en stor tilfredsstillelse, at der også på denne front vil være kontinuitet.