Flemming P: FCN er min klub

Kategorier


Flemming Pedersen har altid haft en vigtig rolle som vejleder for klubbens unge spillere, her Andreas Laudrup.

Flemming P: FCN er min klub

Flemming Pedersen er ikke et sekund i tvivl om, hvor hjertet efterhånden hører til, og derfor fortsætter han som 1.Team Coach i FC Nordsjælland.

Flemming Pedersen har fået forlænget sin aftale med FCN for de næste to år, hvor han skal fortsætte som Cheftræner Kasper Hjulmands højre hånd i Superligaholdets trænerteam. En let beslutning for den respekterede og erfarne trænerkapacitet, der ikke tøvede med at forlænge det samarbejde med klubben, som allerede har varet i over 6 år. – Jeg er enormt glad for at være i FC Nordsjælland. Jeg føler, det er blevet min klub nu, og værdierne i FCN stemmer 100 % overens med mine egne personlige værdier. For mig er teamwork utroligt vigtigt. At man altid bakker hinanden op, og det er der masser af i denne klub. Selvom vi har vundet to pokalfinaler i min tid, så var den største oplevelse, jeg har haft i denne klub, faktisk i sidste sæson, hvor vi i fælles slag fik renset banen for sne, og fik den klar til kampen mod Horsens på trods af snestorm og hårdt vintervejr. Der løb Cheftræner, ungdomsspillere, forældre, sponsorer, fans og frivillige rundt side om side med skovle en hel dag og knoklede, og det er så vigtigt for mig, at alle er klar til at bakke op om hinanden. På intet tidspunkt har jeg følt, at jeg stod alene på nogen måder i denne klub, siger Flemming Pedersen. Pedersen stammer selv fra Nordsjælland og har i sin karriere tidligere bl.a. været i Helsingør og FC København, inden regionen endelig fik et holdbart fodboldprojekt op at køre, som den ærgerrige træner kunne blive en del af. Og netop medansvaret for udviklingen på det sportslige område i FC Nordsjælland har også en stor betydning for “Flemming P”. – Vi er i gang med en masse ting i klubben, som jeg gerne vil være med til at arbejde videre med. Vi har masser af perspektiver, f.eks. er der startet et akademi op som kommer til at udvikle sig enormt de næste år. Og jo bedre ungdomsspillere vi har, jo mere styrket vil Superligaholdet blive med tiden. Og det fundament i U-afdelingen elsker jeg at have fingrene nede i. – Jeg har og får mulighed for at blande mig i alt sportsligt. Lige fra hvad der foregår ned til U/12 holdene i U-afdelingen og så til køb og salg af spillere i Superligatruppen. Samtidigt føler mig utroligt anerkendt for mit arbejde, og det motiverer mig meget til at fortsætte. Det er utroligt motiverende at være i en klub, hvor der er så mange gode mennesker, der gør det at møde op på arbejde til en glæde hver eneste dag. Og derfor har det været let for mig at takke ja til at fortsætte i FC Nordsjælland, siger Flemming Pedersen.