FCN til indestævne i Hamburg

Kategorier


Assistenttræner John Bredal står for holdet, der i går trænede i Solvanghallen før afrejsen til Hamburg i dag.

FCN til indestævne i Hamburg

FC Nordsjælland stiller med et ungt hold i den traditionsrige Schweinske Cup fredag og lørdag

Først på mandag 9. januar er der officiel træningsstart i FC Nordsjælland, men allerede i denne uge har en flok af klubbens unge spillere været i fuld gang. De skal nemlig repræsentere FCN ved et stort, traditionsrigt indestævne i Hamburg kaldet Schweinske Cup, der har været afviklet hvert år siden 1987. Kampene spilles fredag og lørdag i Sportshalle Hamburg med plads til 4.000 tilskuere, der skaber en fantastisk kulisse. Det er navnlig fans af den store lokale klub FC St. Pauli, der også deltager med to hold i stævnet. Kampene spilles på en bane lidt større end en håndboldbane og varer to gange 12 minutter med fem mand på banen på hvert hold. – Vi ser det som en stor oplevelse for vores unge spillere, og de glæder sig. Tidligere var der altid et indendørs stævne for alle Superligaklubber i Brøndby-hallen, men efter at det er stoppet, valgte vi at sige ja til invitationen om at deltage i Schweinske Cup. Her kan vores spillere komme til at møde flere tidligere Bundesligaspillere, siger Assistenttræner John Bredal, der står for holdet og har trænet spillerne i den specielle form for indefodbold et par gange i Solvanghallen i denne uge. John Bredal og truppen på 12 spillere har nu sat kurs mod Hamburg, hvor de spiller to kampe fredag aften og mindst én og måske tre kampe lørdag alt efter placering i gruppen. FC Nordsjælland møder først et sammensat hold, der kaldes Respect United, og derefter Vfc Lübeck fredag aften, og i sidste gruppekamp lørdag er modstanderen FC St. Paili II. I den anden gruppe deltager både Lyngby og FC Midtjylland fra Danmark, og den gruppe har FC St. Paili I og SC Condor som de øvrige hold. De to bedste fra hver gruppe går videre til semifinalerne. – Vi har hørt, at der er masser af tempo og hårdhed over spillet i turneringen, og det skal vi være klar til at gå med i. Vi vil forfølge vores koncept med boldbesiddende spil og hårdt pres over hele banen, når de andre har bolden. Forhåbentlig får spillerne en oplevelse, der kan være med til at udvikle dem, siger John Bredal. Han har taget følgende trup med sig til kampene i Sportshalle Hamburg:
Jannich Storch
Seejou King
Mads Windekilde
Bjarke Jacobsen
Anders Junge
Oguzhan “O.G.” Aynaoglu
Lasse Petry
Jacob Egeris
Mark Gundelach
Nichlas Rohde
Kristian Lindberg
Matthias Andersen Vi bringer nyt fra turneringen her på hjemmesiden, og man kan også følge den ved at KLIKKE HER