Beckmann ikke langtidsskadet

Kategorier

Beckmann ikke langtidsskadet

I modsætning til, hvad flere medier meddeler fredag, så vurderer FC Nordsjællands medicinske stab ikke, at Mikkel Beckmann får problemer med at blive klar til sæsonstarten i foråret.

DBU’s landsholdslæge blev fredag morgen citeret fra ligalandsholdets lejr i Thailand for at mene, at FC Nordsjællands Mikkel Beckmann er skadet i de næste 5-7 uger og i værste fald længere. En udmelding, der blev mødt med overraskelse i FC Nordsjælland, hvor man har en ganske anden opfattelse af offensivspillerens problemer. – Vi har været i kontakt med både Mikkel og landsholdets læge. Han er blevet scannet i Thailand, og man kan se lidt irritation i hans svangssene i foden. Han er i medicinsk behandling og skal aflastes i de kommende dage. De vil se, hvordan tilstanden udvikler sig den nærmeste tid og derefter vurdere, om Mikkel kan få noget ud af turen eller ej, siger FC Nordsjællands Fysioterapeut Hans Ørting. – Det er ikke noget Mikkel har haft problemer med før, men som vi kan forstå, så er det en mild grad af irritation og noget, som vi kan få styr på inden for den nærmeste fremtid. Vi er umiddelbart sikre på, at hans forår ikke på nogen måder er i fare. Men med den offentlige udmelding der kom fra landsholdslægen i Thailand, så sørger vi naturligvis for at få foretaget alle relevante undersøgelser, når Mikkel kommer hjem.