U/17 venter tæt kamp mod FCK

Kategorier


Emiliano Marcondes og Rasmus Johansson jubler over en scoring. (Foto: Jens Kristian Lørup)

U/17 venter tæt kamp mod FCK

FCN U/17 spiller lørdag kl. 13 efterårets sidste Ligakamp ude mod FCK.

Efterårssæsonens afslutning nærmer sig med hastige skridt for FC Nordsjællands U/17 Ligahold, der har gjort det fint i U/17 Ligaen, og før den sidste kamp inden den lange vinterpause er de unge tigre sikre på at overvintre i top fem. Kampen spilles mod FCK på Peter Bangs Vej lørdag kl. 13.00. – For holdet er det gået godt i efteråret. Vi ligger i øjeblikket på en 5. plads i Ligaen, men vi har en målsætning om at komme op og slutte i top tre. Det tror vi på er realistisk, siger Rasmus Johansson. – Vi har været gode til at få bolden ind over midten, men også til at få vores kanter godt med i spillet. Det er også lykkedes at få mange folk med ind i feltet, og så har vi givet alt for hinanden i kampene, siger Johansson. Der er dog også plads til forbedringer, mener Johansson: – Vi skal holde koncentrationen i alle 80 minutter. Vi har en tendens til kun at spille godt i én af de to halvlege, men ikke over en hel kamp. Derudover skal vi også lære at være klar fra start. Specielt når vi er på udebane i Jylland, hvor vi har haft en lang tur. Der har vi haft problemer med ikke at være klar fra start. FCN skal forsøge at slutte efterårssæsonen godt af, når holdet lørdag møder FC København i den sidste kamp i U/17 Ligaen i år. – FCK lagde ikke specielt godt ud i U/17 Ligaen, men de er kommet fint efter det. Jeg forventer en rigtig tæt kamp, og målet er at vinde, da vi med en sejr i gennemsnit så har hentet to point per kamp i efteråret, fortæller Rasmus Johansson.  – Vi skal få FCKs spillere ud og løbe. De spiller 4-4-2, så vi skal spille forbi deres angribere og få bolden ud til vores backs. Vi bliver nødt til at ofre os hundrede procent for hinanden, hvis vi skal vinde kampen, siger Johansson. Med en sejr på udebane over FC København vil tigrene kun være et enkelt point fra top tre inden den lidt over tre måneder lange vinterpause.