Truppen til FCM

Kategorier


Det er efterårets sidste kamp i Farum Park, og spillerne er opsatte på at give publikum en god oplevelse. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til FCM

– Vi er klar og glæder os. Sådan lyder meldingen fra trænerteamet inden årets sidste kamp for FCN søndag kl. 14.00 i Farum Park.

FC Nordsjælland har haft et forrygende efterår. Søndag skal den sidste kamp inden vinterpausen spilles kl. 14.00 i Farum Park. Og det bliver noget af et brag, når ligaens nr. 3 kommer, FC Midtjylland, kommer forbi. En kamp der har mere end tre point på spil, hvis man tager det faktum i betragtning, at FC Nordsjælland kan gå på vinterpause med enten 8, 5 eller 2 points afstand ned til netop FC Midtjylland alt afhængig af resultatet i søndagens direkte duel. – Vi kommer op mod en svær modstander som har farlige ting i sig. FCM-spillerne er løbevillige og fysisk stærke med gode spillere rundt omkring på banen, og det har vi naturligvis respekt for, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. FC Nordsjællands trup er klar til sæsonens sidste kamp. Et langt efterår skal rundes ordentligt af på hjemmebane, og derfor er stemningen intakt og trætheden lagt på hylden. Målsætningen er at runde godt af og udnytte muligheden for at udbygge afstanden ned til forfølgerne. – Vi har bragt os selv i en situation, hvor en sejr i den sidste kamp er en kæmpegevinst. Og det er det, vi fokuserer på: At vi kan komme 8 point foran FC Midtjylland. Det er den situation, vi går efter at havne i, og samtidig er det sidste indtryk altid vigtigt, når man står over for en længere pause, siger Kasper Hjulmand. – Vi har haft en fantastisk uge med god træning, der er en sult i øjnene på spillerne, og vi glæder os helt vildt til en hjemmekamp i Farum Park. Jeg har i denne omgang sorteret spillere fra, som med rette ville have kunnet spille denne her kamp, så truppen er i den grad klar. Vi vil fyre de sidste 90 minutter af med alt, hvad vi har, og vi glæder os over at kunne gøre det på hjemmebanen foran vores egne tilskuere og med så meget at spille for og om. Trænerteamet har kun to navne, der ikke er til rådighed, i reservemålmand David Jensen og angriber Mads Thomsen. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod FC Midtjylland søndag kl. 14.00 i Farum Park:
1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 30. Lasse Petry, 32. Jannich Storch (M). Truppen tæller 20 spillere, og derfor sorteres to fra på kampdagen.