Søren C: Cadeau til hele holdet og klubben

Kategorier


Søren Christensen har spillet flere forrygende kampe og scoret flotte mål i dette efterår. (Foto: Boesenfoto.dk)

Søren Christensen:
Cadeau til hele holdet og klubben

Søren Christensen glæder sig over for første gang nogensinde at være med omkring Morten Olsens landshold, og Patrick Mtiliga ser frem til comeback

Med hele syv spillere på Ligalandsholdet er FCN den klart bedst repræsenterede klub på turen til Thailand i januar. Det er de fem, der senest var med i A-landsholdsregi, samt Søren Christensen og Patrick Mtiliga. For Søren Christensen bliver det første optræden i nationaldragten siden hans tid som U/21 landsholdsspiller: – Jeg havde drømt om det, men jeg havde ingen forventninger, så jeg er meget glad. Det er kulminationen på et godt halvår for hele kollektivet i FC Nordsjælland. Når man som hold spiller godt, kommer de enkelte spillere også til at se bedre ud. Det er kæmpe stort for mig, og jeg er stolt af at komme med. – Jeg er altid glad for at repræsentere FC Nordsjælland, og det her Ligalandshold er en cadeau til hele holdet og klubben. Det er fedt for os alle i hele klubben og det arbejde, der bliver lavet, siger Søren Christensen. Patrick Mtiliga var senest med omkring Danmarks landshold under VM-slutrunden i Sydafrika i sommeren 2010, og nu får kan endnu et udbytte af sit skifte fra Malaga og hjem til dansk fodbold i starten august måned: – Da jeg kom hjem til dansk fodbold var mit mål at gøre det godt efter så mange år ude. Jeg ville gøre et godt indtryk, og det er jo lykkedes, må man sige, med de resultater, vi har haft i FC Nordsjælland. – Det her Ligalandshold er en anerkendelse af, at vi har gjort en god figur, og jeg har hele tiden fulgt Kasper Hjulmands råd: Han sagde til mig, at jeg bare skulle gå ud og angribe ligaen. Han har overbevist mig om, at det kan lade sig gøre, siger Patrick Mtiliga, der dog ikke ser Ligalandsholdet som en genvej tilbage til A-landsholdet og anden slutrunde i træk til sommer: – Nej, jeg er bare glad for at være med på Ligalandsholdet, og når man er der, vil der selvfølgelig altid være en potentiel mulighed for at spille sig til EM. Men det er ikke noget, jeg går og tænker på, siger Patrick Mtiliga.