Nederlag til U/17 holdet

Kategorier


FCN kom foran 1-0 ved Marcus Ingvarson, men FCK kom tilbage og vandt med 3-1. (Foto:Jens Kristian Lørup)

Nederlag til U/17 holdet

FC Nordsjællands U/17 tabte efterårets sidste kamp mod FC København med 3-1.

  FCNs U/17 hold spillere lørdag efterårets sidste kamp, da de på udebane tabte med 3-1. FCN fik ellers en fremragende start på opgøret, da Marcus Ingvarson blev spillet i dybden tidligt i kampen. Den unge angriber scorede sikkert til 1-0, men scoringen gav desværre ikke FCN spillerne et ekstra gear. Tværtimod virkede de unge tigere stressede i boldomgangen og opspillet var ofte usammenhængende efter føringsmålet. 

Det udnyttede modstanderne fra FC København, der med tre scoringen inden pausen fik vendt opgøret på hovedet til pausestillingen 3-1. I 2.halvleg kom FCN bedre med. og var i lange perioder klart spillestyrende i deres jagt på reduceringsmålet. Ti minutter inde i 2. halvleg var FCN tæt på at komme frem til en chance, men en FCK forsvar valgte at trække nødbremsen og fravriste FCN den oplagte scoringsmulighed. I resten af kampen spillede FCN ti mod elleve mand og der blev skabt masser af muligheder, men afslutningerne manglede desværre kvalitet. Dermed måtte FCN se sig slået med 3-1 og overvintrer dermed på 5.pladsen i U/17 Ligaen:

U/17 Cheftræner Sune Jensen var efter kampen utilfreds med spillet før pausen, men glædede sig omvendt over 2.halvleg, hvor FCN kom flot igen:

-Vi stresser for meget efter vores scoring, og spillerne overholder ikke de aftaler vi havde lavet før kampen. Det må være den lektie vi skal tage med os – alle mand skal følge aftalerne på banen. Omvendt glæder jeg mig over at vi kommer flot igen, og faktisk får skabt 5-6 gode muligheder efter pausen. Desværre mangler vi kølighed i de afgørende situationer, siger Sune Jensen.

Kampen mod FCK var efterårets sidste, og Sune Jensen kan se tilbage på en halvsæson med flere positive elementer: -Vores pasningsspil er blevet meget bedre, og vi formår at være spilstyrende i de fleste kampe. Desuden har vi fået integreret mange af vores årgang 96 spillere, der har fået meget værdifuld erfaring som de kan tage bruge fremadrettet, siger Sune Jensen.