Mtiliga: Vi udnytter hinandens kvaliteter

Kategorier


FC Nordsjællands spillestil passer perfekt til Patrick Mtiliga. (Foto: Boesenfoto.dk)

Mtiliga: Vi udnytter hinandens kvaliteter

– Vi skal holde fast nu, siger Patrick Mtiliga før søndagens kamp kl. 14 i Farum Park mod FC Midtjylland.

FC Nordsjælland slutter en succesrig efterårssæson af hjemme mod FCM på søndag, og selv om tigrene er sikre på at overvintre på andenpladsen, er det en meget vigtig kamp. Gæsterne fra FCM ligger nemlig på tredjepladsen fem point efter, og med en sejr vil FCN for alvor skabe luft til forfølgerfeltet. Patrick Mtiliga kom til Farum Park fra Malaga i august måned og har siden midten af september spillet fast på pladsen som venstre back. Han er meget glad for udviklingen i FCN: – Da jeg kom hjem, havde jeg selvfølgelig et håb om, at vi kunne komme op i den ende af rækken, men jeg havde ikke de store forudsætninger for at vurdere det. Jeg vidste kun at spillestilen her ville passe mig. Og heldigvis har vi haft kæmpe succes med den måde, vi spiller på. Vi udnytter hinanden kvaliteter. – Og når tingene går godt, vil man have mere. Det er bare dejligt at komme til træning hver dag, og det er sjovt at være med til vores unikke spillestil. Men vi skal ikke lægge unødigt pres på os selv om at spille flot fodbold. Det er point, det handler om, og vi skal holde fast nu for at opretholde positionen, siger Patrick Mtiliga før søndagens kamp mod FCM. Da FCN i søndags vandt 2-1 i Silkeborg, var det sæsonens 11. sejr i Superligaen, og det er allerede én sejr mere, end tigrene fik i hele sidste sæson, hvor FCN sluttede på en 6. plads med 39 point. I øjeblikket er der sat 34 point ind på tabellen i denne sæson, og FCN kan altså med en sejr i Farum Park søndag over FCM komme tæt på hele sidste sæsons høst inden forårets resterende 15 kampe. Hos Danske Spil er FC Nordsjælland favorit. Oddsene på Den Lange ser således ud: Kamp 156 FCN-FCM 1-X-2 til odds 2,05 – 3,30 – 3,25. Patrick Mtiliga giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: 86 Silkeborg-AaB X til odds 3,20
178 Lyngby-Horsens X til odds 3,60
196 FCK-AGF 1 til odds 1,55 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER