Matti på besøg i Italien

Kategorier


Matti Lund har ikke fået så meget spilletid hos FCN i dette efterår. (Foto: Boesenfoto.dk)

Matti på besøg i Italien

Matti Lund Nielsen besøger i denne uge den italienske Serie B klub Pescara med tilladelse fra FC Nordsjælland.

Mens resten af truppen går på juleferie, er FC Nordsjællands midtbanespiller Matti Lund Nielsen i denne uge på besøg hos Pescara, der til dagligt spiller i den næstbedste række i Italien. Et besøg som spilleren selv ser som en spændende oplevelse. -Det er en klub, som har fulgt mig gennem længere tid, og som har haft ønsket om at lære mig lidt bedre at kende som spiller og som menneske længe. Nu kom invitationen om at komme derned på besøg en uges tid og spille med og kigge på omgivelserne og klubben. Og da jeg mildest talt ikke er fodboldtræt og samtidigt har ferie, så valgte jeg med FCN’s tilladelse at takke ja til oplevelsen og ser det som en god mulighed, siger Matti Lund Nielsen.. Pescara har som nævnt gennem længere tid holdt øje med Matti Lund, der i foråret var en stor profil i FC Nordsjælland med flere scoringer og oplæg og endte halvsæsonen med en udtagelse til det danske landshold til U/21 EM på hjemmebane. I efteråret har det imidlertid knebet med spilletiden på et velfungerende FC Nordsjælland hold, og derfor vil klubben ikke stå i vejen for, at den vellidte offensivspiller besøger Italien i sin ferie. – Mattis Lunds indstilling er altid eksemplarisk både til træning og i kamp, og han har altid givet alt, hvad han havde i sig, når trænerteamet har peget på ham. Og derfor vil vi som klub ikke stå i vejen for denne spændende mulighed, siger Sportschef Jan Laursen. Matti Lund Nielsen kommer efter planen tilbage til Danmark sidst på ugen, hvor han vil begynde sin juleferie for alvor.