Kildentoft: Mit mål kom på et godt tidspunkt

Kategorier


Henrik Kildentoft – her i aktion mod HB Køge – scorede et af sine sjældne mål på et meget vigtigt tidspunkt i Silkeborg i søndags. (Foto: Boesenfoto.dk)

Kildentoft: Mit mål kom på et godt tidspunkt

Med sejren i Silkeborg sikrede FCN andenpladsen før topkampen søndag kl. 14 i Farum Park mod FCM

Timingen var helt perfekt, da Henrik Kildentoft i næstsidste minut af den ordinære spilletid i Silkeborg i søndags hamrede bolden i kassen til 2-1. Med den sejr sikrede FCN sig at overvintre på andenpladsen i Superligaen og mulighed for at slå et stort hul til tredjepladsen i topkampen på søndag kl. 14 mod FCM i Farum Park. Det er dog ikke bare timingen med hensyn til tidspunktet i kampen, der er unikt men også i forhold til, at Henrik Kildentoft forinden havde udlignet for Silkeborg med sit første selvmål nogensinde, og at hans scoringsfrekvens ikke automatisk gjorde, at man ville forvente sejrsmålet fra hans fødder: – Nej, jeg har jo kun lavet et mål i gennemsnit pr. sæson, så målet i år kom på et godt tidspunkt. Det var en rigtig god følelse at udbedre skaden for det uheldige selvmål på den måde. Og at det samtidig skaber en super spændende afslutning på hjemmebane, hvor vi er sikre på andenpladsen og har mulighed for at skabe ekstra luft til nr. 3, gør det bare endnu bedre, siger Henrik Kildentoft. Han kom til FCN fra Brøndby sommeren 2007 og har i sine 137 kampe med tigeren på brystet scoret fem Superligamål. – Kan vi vinde på søndag og ryge afsted med et hul på otte point vil foråret blive helt utroligt spændende. Vi kan allerede nu roligt betegne det som et succesrigt efterår, og jeg glæder mig allerede til vi skal igang igen med træningen i januar. – Nu har vi to år i træk haft pokalsemifinaler at se frem til. Det glippede desværre i år, og det var vi meget skuffede over. Men så har vi i stedet skabt muligheden for et fantastisk forår i Superligen, som vi alle ser frem til. Men det er meget afgørende, om forspringet  til FCM er på to, fem eller otte point, så det bliver spændende på søndag, siger Henrik Kildentoft.