Jesper H bliver i kassen

Kategorier


Jesper Hansen har kun lukket 13 mål ind i Superligaens 18 kampe i dette efterår, og dermed er han den målmand med færrest scoringer imod sig. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jesper Hansen bliver i kassen

Målmand Jesper Hansen har forlænget sin kontrakt i FC Nordsjælland med to år frem til december 2013.

Jesper Hansen har haft en stor sæson i FC Nordsjællands mål indtil videre. Han er den keeper i Superligaen, der har lukket færrest mål ind af alle og er forhåndsudtaget til Ligalandsholdets tur til Thailand i januar måned. Nu har den 26-årige Hansen også fået sin fremtid på plads, og den ligger fortsat i Farum Park, hvor han allerede har været en del af holdet og klubben i over 10 år. – Jeg er selvfølgelig utrolig glad for, at min fremtid er på plads. Det er i FCN, jeg gerne vil være og videreudvikle mig. Jeg har det godt her, og det har jeg haft, siden jeg startede i klubben som 15-årig. Jeg er utrolig tilfreds med trænerteamet og staben omkring holdet. Ikke mindst Kasper Hjulmand som ny Cheftræner og målmandstrænerne John Bredal og Lars Høgh, som har været med i mange år, betyder meget for mig. Og så vægter jeg bare generelt den måde, vi spiller fodbold på, gør tingene på, og det hold jeg spiller på, rigtigt højt, siger Jesper Hansen. – Jeg ved, det er her, jeg bedst kan udvikle mig hen mod min drøm om at prøve kræfter med udlandet en dag, og det ved jeg, klubben og jeg kan hjælpe hinanden med. Jeg er en af de gamle drenge, der har været en del af klubbens rivende udvikling fra starten, og det er bare enormt spændende at være med til. Så det har været en nem beslutning, og jeg har aldrig ønsket andre muligheder end FC Nordsjælland blandet ind i det. Jesper Hansens gode teknik og store sikkerhed med bolden ved fødderne gør ham til den perfekte type målmand på et hold, der spiller den fodbold som FC Nordsjælland praktiserer. En fodboldstil, som Hansen har fået ind under huden gennem sine mange sæsoner hos tigrene. Og netop derfor er den sportslige ledelse godt tilfreds med, at målmanden nu har dedikeret sig til projektet og udviklingen i klubben endnu engang. – Jesper er en af de drenge, som i den grad har FCN i blodet efter alle de år, han har været en del af klubben. Hans fremgang og udvikling som målmand og holdspiller har været imponerende i denne sæson. Vi har aldrig kunnet sætte en finger på Jespers professionelle indstilling, hans dedikerede indsats på træningsbanen eller hans vilje til at blive bedre. Og derfor er det dejligt at se de kvaliteter blive belønnet gennem hans og holdets succes. Og det er dejligt at vide, han nu også i de næste to år er en del af vores projekt i FC Nordsjælland, siger Sportschef Jan Laursen. Jesper Hansen er den seneste af flere spillere, der har vist tiltro til fremtiden i FCN ved at knytte sig udover sine igangværende kontrakter. På det seneste har Jores Okore, Mark Gundelach og Michael Parkhurst alle forlænget sine aftaler med FC Nordsjælland.