FCN med i indestævne i Hamborg

Kategorier


FCN-spillerne er nu gået på juleferie men straks efter nytår går det løs igen med træning frem mod forårspremieren 4. marts. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN med i indestævne i Hamborg

– Med syv Ligalandsholdsspillere er der ekstra at tage højde for i opstarten, siger Assistentræner John Bredal

FC Nordsjællands Superligatrup er nu gået på en velfortjent juleferie frem til mandag 9. januar, som er den officielle dato for træningsstart i det nye år. For den yngste del af truppen går det dog løs igen med fodbold allerede den 2. januar, idet FC Nordsjælland i år deltager i et stort internationalt indestævne i Hamborg fredag 6. og lørdag 7. januar. – Vi tager afsted til Hamborg torsdag 5. januar, hvor vi er med i et stævne med deltagelse af Ajax og Groningen fra Holland, Hambuger SV, St. Pauli og et par andre tyske klubber, der i øjeblikket spiller kvalifikation til at være med. Fra Danmark deltager også Lyngby, og vi stiller med en meget ung trup. Vi træner lidt indefodbold 2. og 4. januar for at forberede os til kampene, siger John Bredal, Assistentræner i FC Nordsjælland. Mandag 9. januar møder hele truppen ind i Farum Park, men allerede dagen efter smutter syv spillere afsted med Ligalandsholdet til Thailand. Derfor har FC Nordsjælland heller ikke arrangeret træningskampe, før de er hjemme igen 14 dage senere. Programmet for FC Nordsjællands træningskampe ser således ud: 28/1 mod Halmstad på kunstgræsbanen i Værløse med A-hold kl. 12.30 og B-hold 14.15.
8/2 mod IFK Norrköping på kunstgræs i Frederikssund kl. 17.00
11/2 mod Elfborg på udebane. B-hold mod Brønshøj i Tingbjerg. Herefter tager FC Nordsjællands Superligatrup på træningslejr fra 14. til 23. februar, og turen går igen til La Manga i Spanien, hvor FCN spiller tre kampe. Efter hjemkomsten spilles en sidste træningskamp i Jylland mod FCM enten 25. eller 26. februar, før det går løs for alvor 4. marts ude mod AGF i Superligaen. – Det bliver en spændende opstart, for vi har så meget at forsvare. Med syv Ligalandsholdsspillere afsted til Thailand i to uger er der ekstra at tage højde for, men det giver jo også andre mulighed for at vise sig frem. Det ser spændende ud, og vores træningslejr ligger på det helt rigtige tidspunkt op til sæsonstart, siger John Bredal.