David Jensen på vej tilbage

Kategorier


Målmand David Jensen var for første gang med fra start i en Superligakamp i Farum Park 2. oktober mod SønderjyskE, men det var også i den kamp, han blev alvorligt skadet. (Foto: Boesenfoto.dk)

David Jensen på vej tilbage

Reservemålmand David Jensen er blevet opereret og ventes tilbage for fuld kraft i foråret.

Han nåede at holde buret rent i tre kampe for FC Nordsjællands bedste hold, inden uheldet ramte den 19-årige målmand David Jensen. I en hjemmekamp mod SønderjyskE blev han ramt uheldigt på sit venstre knæ og måtte udgå med store smerter. Nu er skadesforløbet ved at være forbi, for den talentfulde keeper, og knæet er igen stabilt og raskt. – David fik først foretaget to scanninger af sit knæ, og på baggrund af dem besluttede vi, at han skulle undersøges med en kikkertoperation. Den viste en læsion i menisken, der nu er blevet syet. Og vi har efterfølgende kunnet konstatere, at der ikke er yderlige problemer med ledbåndene i knæet, siger Fysioterapeut Hans Ørting. Operationen blev foretaget for fem uger siden, og David Jensen er derfor så småt begyndt sin genoptræning, der går efter planen. Derfor kan der også sættes en prognose på, hvornår målmanden er tilbage på træningsbanen ved Farum Park. – Umiddelbart ser det fint ud, og der er fuld bevægelighed i knæet. Skinnen, som han har båret til nu, er ved at blive afviklet. David er i fuld gang med sin genoptræning på kondicykel og i styrkerummet, hvor han kontrolleret skal styrke muskulaturen omkring knæet og resten af kroppen. Men der kommer til at gå 6-8 uger, før han kan genoptage løb og normal træning med holdet på træningsbanen. Vi håber på, det kan ske på træningslejren i La Manga i februar måned, siger Hans Ørting. Den store målmand er godt tilfreds med de gode nyheder efter en hård tid. Ikke mindst socialt har David Jensen lidt i perioden, hvor han ikke kunne forlade sengen. – Det har været nogle hårde måneder, for det var bestemt ikke planen at løbe ind i sådan en skade, og det er enormt frustrerende at være ude så længe, for jeg savner fodboldbanen så meget. I tiden efter det var sket, var jeg sengeliggende, og jeg ville virkelig gerne ind og snakke med gutterne og være sammen med dem igen. Jeg kan tydeligt huske følelsen af at kunne møde op i klubben igen. Jeg følte mig så lettet over at være sammen med mine holdkammerater igen og være en del af gruppen. Det er helt vildt så meget, man savner det, når man ligger i sengen og venter, siger David Jensen. – Så bare det at kunne cykle og løfte vægte har været fedt, fordi det er en hverdag i klubben, som jeg har trængt til. Jeg tager mig god tid, så jeg kan være sikker på, at knæet holder, men jeg giver fuld gas inden for de rammer, jeg får af fysserne. Jeg er klar til at arbejde hårdt og komme stærkt tilbage, og jeg er sikker på, at sådan en skade kommer til at gavne mig, når jeg er kommet mig helt over den. Jeg har i hvert fald indset, hvor godt man har det som fodboldspiller i FC Nordsjælland. Om det så er regn eller sol fremover, så ved jeg, at jeg har verdens bedste job. Så jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til gutterne på træningsbanen, siger den talentfulde målmand.