Beckmann: Vi kan godt være stolte

Kategorier


Mark Gundelach var tæt på scoring, da han kom først på en løs bold i feltet og fik skudt med støvlespidsen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Beckmann: Vi kan godt være stolte

– Lige nu er vi skuffede, men vi må holde fokus på at glæde os over et fantastisk efterår, siger Mikkel Beckmann

Der var lidt stille i FC Nordsjællands omklædningsrum efter 0-0 kampen mod FCM. Nu har man så længe været forvænt med at synge sejrssang, så det var lidt mærkeligt at undvære den. – Lige nu er vi skuffede, men når vi får det lidt på afstand, må vi holde fokus på hele efterårssæsonen, og vi ligger solidt på andenpladsen og har spillet mange gode kampe. Vi kan godt være stolte. Det glæder vi os over i morgen, og det bliver et spændende forår, siger Mikkel Beckmann, der var tæt på endnu en super træffer med et flutskud. – Desværre rammer bolden én af deres spillere i hovedet lige foran mål. Det var rent uheld. Men vi må også konstatere, at vi ikke var effektive nok i dag. De var tilfredse med ét point, og vi kan desværre ikke åbne deres forsvar på den bane. – De står med 11 mand i eget felt, og da banen flere steder minder om en mudderpøl, kan vi ikke skabe det hurtige spil, der skal til for at åbne dem op. Men vi forsøgte at fastholde vores spil. Det blev bare for svært at score i dag, siger Mikkel Beckmann. Igen blev midtbanespiller Enock Adu kåret som Man of the Match, og han syntes også, at hele holdet havde gjort, hvad det kunne: – Vi blev ved med at gå efter at vinde. De gik kun efter at blokere for vores angreb. Men vi må så glæde os over, at vi har haft et nærmest fantastisk efterår, og jeg glæder mig allerede til fortsættelsen til foråret. – Jeg synes, vi har et rigtig godt hold, og jeg tror på, at vi kan holde andenpladsen. Kan vi det, bliver det helt fantastisk med udsigt til at skulle spille kvalifikation til Champions League, siger Enock Adu.