Beckmann blev månedens spiller

Kategorier


Mikkel Beckmann modtog hæderen som månedens spiller i Superligaen umiddelbart før FC Nordsjællands hjemmekamp søndag mod FCM. (Foto: Boesenfoto.dk)

Beckmann blev månedens spiller

TV-stationerne har kåret FC Nordsjællands topscorer som Superligaens bedste spiller i november måned

De tre TV-stationer, der dækker Superligaen, kårer som fællesprojekt en “månedens spiller” og i november tilfaldt den ære FC Nordsjællands topscorer Mikkel Beckmann efter en forrygende måned for både ham og holdet i Superligaen. Mikkel Beckmann modtog hæderen i forbindelse med årets sidste kamp i Farum Park søndag mod FCM. – At jeg er blevet månedens spiller i Superligaen viser bare, at vi har haft en rigtig god halvsæson, og det er anden gang ud af fire mulige, at det er en spiller fra vores hold, der får den titel. Det synes jeg viser den kæmpe styrke, vi har som hold, og det er en ekstra cadeau til det, vi har lavet i efteråret i FCN, siger Mikkel Beckmann. Kåringen foregår ved, at hver station lader fire eksperter give tre, to og ét point til tre forskellige spillere, og de ialt 12 eksperter gav Beckmann 22 point, mens Martin Jørgensen, AGF, fik 11, og FC Nordsjællands Søren Christensen 6 point. Mikkel Beckmann har gjort sig bemærket både med stærke præstationer og med en perlerække af iøjnefaldende mål. Dermed følger Beckmann i fodsporet på sin holdkammerat Andreas Bjelland, der lige så suverænt blev kåret som månedens spiller i oktober. Gilberto Macena fra Horsens var månedens spiller i september, mens Martin Jørgensen, AGF, vandt den første kåring i august. – Nu har jeg fået prisen, men det kunne være lige så godt være andre fra holdet, føler jeg. Jeg har scoret et par vigtige mål, og derfor faldt valget nok på mig, men jeg føler som sagt, det kunne have været mange andre. Jeg har fungeret, fordi holdet har været godt. I starten af min tid i FCN fungerede det ikke så godt for mig eller de andre, men jeg har folk omkring mig, der har gjort mig bedre, og det er bare fedt at være med til. – Vi har ikke scoret super mange mål, men vi har lukket godt af bagi. Vi forsvarer os som hold, og så er det nemmere at vinde kampene. Og det er et arbejde, vi alle har andel i og ikke kun de fem bagerste. Det er bare lettere at vinde kampene, når man har bolden på egne fødder og kan lade modstanderne løbe rundt og blive frustrerede. Vi har følelsen af, at vi har fået minimeret de personlige fejl, der drillede os lidt i starten af sæsonen, og derfor ved vi alle, at der kun skal et eller to mål til for at vinde, siger Mikkel Beckmann. Der kåres igen en månedens spiller i de tre forårsmåneder, hvor der spilles i Superligaen. Herefter alle point tælles sammen til kåring af en årets spiller.