U/17 skal tilbage på sporet

Kategorier


FCN U/17 spillerne Marcus Ingvartsen (angriber) og midtbanespilleren Christian TK Køhler (midtbane) fik debut på det danske U16 landshold i Israel. 

U/17 skal tilbage på sporet

De yngste tigre har arbejdet hårdt i landskamppausen, så de kan komme på sejrskurs igen, når der søndag er udekamp i HB Køge.

FC Nordsjællands U/17 hold havde i sidste uge en del spillere væk, da flere var på landsholdet og andre var med på en skoletur til Barcelona. Derfor var der ingen kampe i landets bedste række for FCN, og det gav mulighed for at arbejde hårdt i ugen der gik med resten af truppen, ligesom holdet også fik spillet en træningskamp mod Real Malmø FC. Her blev det til en flot 2-0 sejr over de svenske modstandere. Malmø stillede op med et hold bestående af spillere fra årgang 95 og 96, mens kun tre af FC Nordsjællands spillerne i kampen var årgang 95. De øvrige spillere var årgang 96 og 97. Tigrene spillede en rigtig god kamp, og vandt fortjent. – Det var dejligt at spille en god kamp. Nu ser vi frem mod endnu en god træningsuge, hvor holdet er samlet igen op til weekendens kamp mod HB Køge. Vi skal tilbage på sporet igen efter et par nederlag i U/17 ligaen, og det skal gerne gå ud over HB Køge, siger U/17 Cheftræner Sune Jensen. FCN møder HB Køge på udebane på søndag klokken 12.00. De unge tigre har tre kampe tilbage i år, inden der er vinterpause i U/17 Ligaen. Holdet ligger lige nu placeret midt i tabellen, men kan med en stærk afslutning nå op, hvor det bliver rigtig sjovt, inden den tre måneder lange vinterpause.