Truppen til SønderjyskE

Kategorier


Efter 14 dages pause går det atter løs i Superligaen med kamp i Farum Park mod SønderjyskE søndag kl. 16.

Truppen til SønderjyskE

FC Nordsjællands trænerteam har udtaget 20 spillere til Superligakamp i Farum Farum Park søndag kl. 16.00 mod SønderjyskE.

En landsholdspause er i den grad vel overstået i FC Nordsjælland efter hele fire spillere kom i kamp for Danmark i de to sejre over Finland og Sverige, mens resten af truppen har trimmet form og spil på træningsbanen og med trænings- og reserveholdskampe. Nu er der fuld fokus på Superligaen igen, hvor tigrene har en flot 2.plads at forsvare. Søndag kl. 16.00 stiller SønderjyskE op i Farum Park for at spænde ben for FC Nordsjælland. De to hold mødtes på samme bane for fem kampe siden, og her endte det med en Nordsjællandsk 1-0 sejr efter en kamp, hvor sønderjyderne ikke så meget til bolden. Og netop derfor forventer Cheftræneren både hårdere og anderledes modstand denne gang. – Vi ved, SønderjyskE er en vanskelig modstander. I sidste kamp mod dem var det en hård vej for os, selv om det endte lykkeligt. Vi havde en klar dominans på bolden, så mon ikke de vil have bolden mere denne gang – det er i hvert fald det, vi går ud fra. Der skal en toppræstation til for at bryde dem ned, og det er der opgaven ligger for os. Og så holde styr på deres mange dygtige kontraspillere. Vi ved, det vil kræve en dedikeret indsats fra os, hvis vi skal vinde over Sønderjyske, for de har lige fået uafgjort mod AGF og FC Midtjylland, så de er nøjagtig lige så svære at bryde ned og besejre som altid, siger Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland har vundet 6 af sæsonens hidtidige 8 hjemmekampe i Superligaen, og svær modstander eller ej, så er en sejr også det der satses på mod SønderjyskE. – Vi glæder os til at komme i gang igen. Vi er i en god periode, hvor landsholdsspillerne er kommet hjem med glæde og energi, og resten af truppen har trænet godt og spillet gode testkampe over de seneste uger. Vi går nu ind i den sidste fase af efteråret med fire kampe tilbage, og jeg føler gruppen er klar. Der er ingen bekymringer hos mig. Spillertruppen er samlet igen, og dem der har været på landsholdsopgaver er kommet hjem med en glæde, så jeg fornemmer, vi er topklar og glæder os til at spille sammen igen i Farum Park. Træneteamet må se bort fra reservekeeper David Jensen, der fortsat sidder ude med et læderet ledbånd i knæet, og Mads Thomsen, som er på vej tilbage fra en lyskenskade. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod SønderjyskE i Farum Park søndag kl. 16.00:
1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 20. Matti Lund Nielsen, 22. Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 28. Nichlas Rohde, 30. Lasse Petry, 32. Jannich Storch (M). Truppen tæller 20 spillere og derfor skal to sorteres fra på kampdagen.