Truppen til Silkeborg

Kategorier


Andreas Bjelland er efter en kort kamppause tilbage i den foreløbige trup til kampen i Silkeborg søndag kl. 14. (Foto: Boesenfoto.dk)

Truppen til Silkeborg

Trænerteamet har udtaget 20 spillere, der skal på en svær opgave i Silkeborg søndag kl. 14.00

FC Nordsjælland indtager 2.pladsen i Superligaen inden de to sidste runder før vinterpausen. Søndag kl. 14.00 skal den foreløbig flotte sæson forsvares hos Silkeborg. Det eneste hold, som matcher tigrene på formkurve, og en modstander, som der er stor respekt om hos FCN. – Jeg synes, Silkeborg er et godt hold, med gode spillere hele vejen rundt, og som er i stand til at spille efter både forhold og modstandere. De er kloge og formstærke, og derfor har vi selvfølgelig en god portion respekt med ind til kampen her, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland var gennem en tæt og hård kvartfinale mod FCK torsdag aften i DBU Pokalen, men det ændrer ikke på ambitionen for kampen i Silkeborg. Tværtimod.  – Vi glæder os helt vildt til at komme i kamp igen efter nederlaget torsdag. Vi vil slå hårdt og hurtigt tilbage. Vi føler os friske og klare i hovederne, og klare til at yde den store præstation der skal til søndag eftermiddag. For det er en stor opgave, der venter os i Silkeborg. Men vi bryder os som hold ikke om at have tabt den sidste kamp, vi har spillet, så det skal vi have gjort noget ved. Det betyder også meget for os at slutte godt af på efteråret, og det er en ekstra motivationsfaktor. Vi skal slutte godt af, siger Kasper Hjulmand. Trænerteamet må fortsat se bort fra reservekeeper David Jensen, der er ude med et læderet ledbånd i det ene knæ, og angriber Mads Thomsen, der fortsat er ved at finde formen efter en lyskenskade.  FC Nordsjællands trup til Superligakamp i Silkeborg søndag kl. 14.00: 1.Jesper Hansen (M), 2, Jores Okore, 3. Jacob Egeris, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 32. Jannich Storch (M).  Truppen tæller 20 spillere, og derfor sorteres to fra på kampdagen.