Truppen til HB Køge

Kategorier


Nicolai Stokholm er tilbage for FCN i søndagens udekamp mod HB Køge.

Truppen til HB Køge

FC Nordsjællands Cheftræner har udtaget truppen til udekampen søndag kl. 16.00 i Superligaen mod HB Køge i Herfølge.

  FC Nordsjælland ligger i top-3 i Superligaen efter 14 spillerunder mens søndagens modstander fra HB Køge ligger på tungeste af alle pladser. Alligevel er det en kamp og en modstander, som Cheftræneren i FCN mener kan blive mere end svær. -HB Køge er et hold som i alle kampe har lavet chancer. Jeg er imponeret over deres mentalitet, hvor de knokler på i alle kampe, og jeg har ikke set dem slå op i banen endnu på noget tidspunkt. Det vidner om et hold og en klub med god moral, og mange af deres opgør i Superligaen er meget lige. Så der venter os en stor opgave, lige som det for øvrigt var sidste gang, vi mødte dem på hjemmebane. Så vi skal kridte skoene og være topklar for at vinde kampen, siger Kasper Hjulmand. FC Nordsjælland har haft en flot sæson indtil videre, men et ærgerligt nederlag i sidste weekend mod Lyngby er det, der er udgangspunktet inden kampen hos HB Køge. -Man er ikke bedre end den sidste kamp, man har spillet. Vi tabte sidst, og derfor er vi lige nu ikke bedre end det. Vi har fået meget ros og har et godt udgangspunkt, men vi skal vide, hvad der har bragt os til, hvor vi er. Og det er den gode indstilling og det hårde arbejde. Vi skal stadig være totalt dedikerede og med den samme indstilling til kampene, som har bragt os hertil, siger Hjulmand. Trænerteamet må se bort fra Mads Thomsen, der er lyskenskadet, og reservekeeper David Jensen med et læderet ledbånd i knæet. Til gengæld er anfører Nicolai Stokholm og Mikkel Beckmann til rådighed igen efter at have afsonet karantæne. FC Nordsjællands trup til Superligakamp mod HB Køge i Herfølge søndag kl. 16.00:
1.Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 5. Andreas Bjelland, 6. Enock Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Matti Lund Nielsen, 21. Christian Gytkjær, 22. Andreas Laudrup, 24. Andreas Granskov, 32. Jannich Storch (M).