Tre nye på Wall of Fame

Kategorier


Mikkel Beckmann, Tobias Mikkelsen og Jores Okore fik selv lov til at hænge deres billeder op til resten af samlingen på Wall of Fame i AL-Bank Lounge i Farum Park.

Tre nye på Wall of Fame

Jores Okore, Tobias Mikkelsen og Mikkel Beckmann kom i glas og ramme og blev fejret for at repræsentere FCN på landsholdet

Selv om FC Nordsjælland er en forholdsvis ung klub, er der allerede skabt mange traditioner. Blandt disse er en Wall of Fame i AL-Bank Lounge i Farum Park, hvor der hænger et billede af alle de spillere, der har repræsenteret FC Nordsjælland på diverse A-landshold. Den væg blev i dag tre portrætter rigere, da alle i og omkring FC Nordsjælland samledes i AL-Bank Lounge for at fejre klubbens tre nye medlemmer på Wall of Fame efter de seneste to danske A-landskampe. FCN havde hele fire spillere i aktion for Danmark i landskampene mod Sverige og Finland. Andreas Bjelland var på væggen allerede, idet han allerede fik sin debut sidste efterår, men for Jores Okore og Tobias Mikkelsen var der tale om landsholdsdebut, og for Mikkel Beckmann et come back til landsholdet og for første gang som FCN-spiller. Det blev traditionen tro festligholdt med et glas champagne, og de er nu alle tre i glas og ramme på Wall of Fame. De fik endda selv lov til at hænge billederne op på væggen til samlingen, der nu rummer 18 navne på spillere, der har repræsenteret FCN på enten Danmarks eller andre nationers A-landshold. Sportschef Jan Laursen stod for en kort tale til hver af de tre nye Wall of Fame medlemmer samt en lille hyldest til Andreas Bjelland for sit suveræne gennembrud på det danske landshold og indsats for FCN, der nu har bragt ham til en kontrakt med hollandske Twente efter sommerferien: – Vi skal altid huske at fejre vores spillere, når de opnår noget stort og glæde os sammen med dem. Det er vigtigt at samles omkring de positive oplevelser og konstatere, at det er noget, alle er fælles om og har bidraget til lige fra personalet på hotellet, folkene omkring Farum Park samt alle klubbens spillere, ledere og trænere, sagde Jan Laursen. Fællesskabet og bidraget fra alle trænere og holdkammerater blev også af alle de nye landsholdsspillere fremhævet som en meget vigtig faktor, som de takkede for.
En synligt stolt Jores Okore fik også lige en skål i champagne med FC Nordsjællands U/19 Cheftræner Peter Feher, der har præget mange af den kun 19-årige midterforsvarers ungdomsår.