Tilbage på sporet

Kategorier


Kasper Hjulmand entusiastisk ved sidelinjen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Tilbage på sporet

Ventetiden til næste kamp er lang, når man har tabt. Derfor glæder Kasper Hjulmand og FC Nordsjællands spillere sig ekstra meget til søndagens udekamp mod HB Køge.

På trods af et massivt overtag måtte tigrene fra Nordsjælland se sæsonens første nederlag på hjemmebane i Farum Park i øjnene sidste søndag mod Lyngby. Men netop derfor er der endnu større glæde over, at der nu på søndag er mulighed for revanche, når FC Nordsjælland skal møde HB Køge. – Kampen mod Køge ligger på et fint tidspunkt for os, og vi har jo kendt kampprogrammet i lang tid. Vi glæder os til kampen, for det har været en lang uge efter nederlaget i søndags. Det er lang tid at vente efter man har tabt, siger Cheftræner Kasper Hjulmand. – Kampen betyder meget. Man er aldrig bedre end den sidste kamp. Vi har fået meget ros på det sidste, og i mine øjne med rette, men vi tabte den seneste kamp, og nu skal vi tilbage på sporet igen. FC Nordsjælland har haft et fantastisk efterår, og indtager i øjeblikket tredjepladsen i den hjemliga liga, mens HB Køge på trods af flere gode indsatser i øjeblikket ligger på sidstepladsen. Dommer Peter Rasmussen fløjter opgøret i Herfølge i gang klokken 16.00.