Storsejr til FCN

Kategorier


Nichlas Rohde og FCN vandt med hele 7-1 over HB Køge her til eftermiddagen (www.boesenfoto.dk)

Storsejr til FCN

FC Nordsjælland vandt her til eftermiddag med hele 7-1 over HB Køge. Christian Gytkjær blev dobbelt målscore.

  FC Nordsjællands reserver spillede en flot kamp, da holdet sikrede sig en storsejr på 7-1 over HB Køge. Hjemmeholdet fra HB Køge havde ellers kampens første store mulighed, men en redning af Jannich Storch satte gang i FCN spillerne. Oguzhan Aynaoglu fandt Christian Gytkjær, der sikkert headede FCN foran efter tyve minutters spil, og blot et par minutter senere blev det 2-0, da HB køge lavede selvmål efter en FCN kontra. Kort efter missede HB Køge chancen for at bringe sig tilbage i kampen, da Fabinho sparkede et straffespark på overliggeren.I den anden ende af banen viste Oguzhan Aynaoglu “O.G” til gengæld skarpheden. Seejou King sparkede skrådt bagud til den unge angriber, der placerede sin afslutning ude ved den ene stolpe, og dermed stod der 3-0 til FCN. HB Køge kom minuttet efter tilbage og fik scoret til 1-3.
I anden halvleg fortsatte FCN med at have fuld kontrol over begivenhederne. Efter fem minutters spil fik FCN frispark som Christian Gytkjær på flot vis dirigerede ind til 4-1. Matti Lund Nielsen ville også lege med efter at Bjarke Jacobsen sendte en stikning i dybden til midtbanespilleren, der udplacerede målmanden til 5-1. Den scoring manifesterede FCNs kontrol med kampen, og da HB Køge kort efter fik en udvisning var kampen reelt afgjort. FCN fik dog scoret endnu to mål mod de ti resterende HB Køge spillere. Først ved Kristian Lindberg efter assist af Seejou King inden U/19 spilleren Anders Junge opsnappede en tilbagelægning, og scorede til resultatet 7-1.

Kampens forløb og resultat glædede naturligvis FCNs 1st Team Coach Flemming Pedersen:

“Vi havde et ungt og sulten hold på banen, der satte sig på kampen fra start og producerede masser af chancer. Det var en kamp med et fint tempo og vi lykkedes godt med mange af de ting som vi arbejder med – specielt de dybe løb. I anden halvleg holder vi det høje pres, men efter deres udvisninger må vi sige at kampen falder lidt i niveau”, sagde Flemming Pedersen.

Med sejren slutter FCN på 3.pladsen i efterårssæsonen efter sejre i de to seneste kampe mod hhv. Lyngby og HB Køge. Dermed kan holdet se frem til at møde bl.a. FCK og Silkeborg i forårets slutspil

Matchfakta

FCN startopstilling (4-3-3):

Jannich Storch (m), Pascal Gregor, Mads Windekilde, Jacob Egeris (a), Seejou King – Lasse Petri, Matti Lund Nielsen, Christian Gytkjær – Filip Pivkovski, Nichlas Rohde, Oguzhan Aynaoglu.

Mål:

21: 0-1, Christian Gytkjær 23: 0-2, Selvmål 33: 0-3, Oguzhan Aynaoglu “O.G” 34: 1-3, HB Køge 50: 1-4, Christian Gytkjær 62: 1-5, Matti Lund Nielsen 75: 1-6, Kristian Lindberg 78: 1-7, Anders Junge

Udskiftning:

45: Matthias Andersen ind for Pascal Gregor 45: Anders Junge ind for Filip Pivkovski 60: Kristian Lindberg ind for Lasse Petri 63: Bjarke Rasmussen ind for Christian Gytkjær 70: Emiliano Marcondes ind for Nichlas Rohde

Udvisninger:

65: HB Køge