Stokholm: Sæsonens vigtigste kamp

Kategorier


Spillerne takker for opbakningen efter sejren over SønderjyskE i den seneste kamp i Farum Park, hvor ingen kan være i tvivl om, at også publikum værdsætter den stærke hjemmebanestatistik. (Foto: Boesenfoto.dk)

Stokholm: Sæsonens vigtigste kamp

– Vi vil slutte godt af i Farum Park, hvor vi føler god opbakning fra flere og flere, siger FCN-anføreren

Når FCN på søndag kl. 14 løber på banen i Farum Park til efterårets sidste kamp, er det med sikkerhed for at overvintre på andenpladsen i Superligaen. Men alligevel er det en sindssygt vigtig kamp, for tigrene møder nr. tre i ligaen FC Midtjylland, og det er således ekstra vigtige point, det handler om. Det lægger FCN-anfører Nicolai Stokholm heller ikke skjul på: – For mig er det sæsonens vigtigste kamp. Vi kan med en sejr skabe et hul, mens de omvendt er helt oppe ved os igen, hvis de vinder. Så begge hold ved, hvor vigtig kampen er. Det vil være fantastisk, hvis vi vinder. Og vi vil så gerne slutte godt af hjemme i Farum Park, hvor vi også føler god opbakning fra flere og flere, siger Nicolai Stokholm. I øjeblikket har FC Nordsjælland 34 point mod 28 til FCM, og da kun AGF med en sejr i Parken kan rykke forbi FCM, vil tre point mere til tigrene under alle omstændigheder betyde stor afstand ned til tredjepladsen i den lange vinterpause. – Vi ved, det bliver svært og sikkert en meget tæt kamp. FCM har mange gode individualister, og vi skal helt op på dupperne og være klar fra start. Kan vi slutte et godt efterår af med en sejr, vil det være helt fantastisk. – Vi har på hjemmebane kun haft svipseren mod Lyngby, og efter det nederlag satte vi os som nyt delmål at gå ubesejret igennem resten af efterårets hjemmekampe. Det skal vi nå på søndag, siger Nicolai Stokholm. Statistikken over denne sæson taler også til fordel for tigrene, der har Superligaens stærkeste forsvar. Kun 13 gange er der scoret mod FCN i de første 17 kampe, og af disse er kun tre scoret mod FCN i de ni hjemmekampe i Superligaen. FC Nordsjælland har sikret 22 af sine 34 point i Farum Park og er dermed Superligaens stærkeste hjemmehold. Farum Park er blevet en fæstning, hvor publikum har fået mange store fodboldoplevelser i denne sæson. På søndag kl. 14 er der mulighed for endnu én.