Reserverne tabte til Brøndby

Kategorier


Henrik Kildentoft spillede på midtbanen i dagens reserveholdskamp mod Brøndby. (www.boesenfoto.dk)

Reserverne tabte til Brøndby

FC Nordsjælland spillede mandag eftermiddag reserveholdskamp mod Brøndby. Opgøret endte med en sejr på 3-0 til Brøndby i en kamp, hvor FCN havde masser af chancer.

  FCN var på alle måder godt med i dagens reserveholdskamp, hvor holdet kom frem til mange chancer, men manglede den afgørende skarphed foran mål. FCN startede med Henrik Kildentoft i en uvant rolle på midtbanen. Den opgave blev løst på fornem vis fra kampens start, hvor FCN havde fin kontrol over begivenhederne. Rawez Lawan havde opgørets første store chance efter 20 minutter, men desværre fik angriberen ikke scoret. Det gjorde Brøndby så 10 minutter senere, da de udnyttede en løs bold i feltet og bragte sig foran med 1-0.

Efter pausen var Christian Gytkjær ved to lejligheder alene med Brøndbys målmand, men den sidste skarphed manglede i de to situationer. Matti Lund Nielsen fik også bragt sig selv i en oplagt scoringsposition tæt foran mål, men her endte bolden med at snige sig forbi stolpen. I den anden ende havde FCN haft godt styr på Brøndby, men med ti minutter igen kom hjemmeholdet foran med 2-0, inden den tidligere FCN spiller, Martin Bernburg, i slutminutterne lukkede kampen med sin scoring til 3-0.

Assistenttræner John Bredal ærgrede sig over resultatet:

-Det er selvfølgelig utilfredsstillende at tabe sådan en kamp. Jeg mener det var lidt misvisende, at den endte 3-0 for jeg synes faktisk vi gør det okay. Generelt var det en rigtig fin kamp, med god kvalitet, men vi mangler bare at få scoret på nogle af de mange muligheder som vi skaber, sagde Assistenttræneren.

Henrik Kildentoft, der udfyldte en rolle på midtbanen fik også ros med på vejen:

-Jeg synes Henrik fortjener stor ros for sin indsats. Det var en flot præstation han leverede. Men også Mark Gundelach og Jannich Storch kan være tilfredse efter en fik kamp, sagde John Bredal.

Kampfakta:

Brøndby – FCN 3-0 (1-0)

FCN startopstilling (4-3-3):

Jannich Storch (M), Seejou King, Mathias Nielsen, Jacob Egeris, Mark Gundelach – Henrik Kildentoft, Lasse Petri, Matti Lund Nielsen – Rawez Lawan, Christian Gytkjær og Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu.

Udskiftninger:

70.min: Nichlas Rohde ind for Christian Gytkjær

80.min: Magnus Rasmussen ind for Oguzhan Aynaoglu

82.min: Patrick Lerager ind for Seejou King