Okore: Vi er meget skuffede lige nu

Kategorier


Jores Okore takker her fansene efter en kamp i Farum Park. og han ville så gerne have givet de medrejsende i Parken i aften en bedre kamp.

Okore: Vi er meget skuffede lige nu

– Der er ekstra smertefuldt at tabe på et mål så kort før tid, siger FC Nordsjællands unge midterforsvarer Jores Okore

Så kan vi koncentrere os om ligaen. Sådan lyder den vante frase ofte fra hold, der lige er slået ud af pokalen. Men det var absolut ikke holdningen hos FCN-spillerne efter kampen. De sætter naturligt nok nu fokus på søndagens udekamp mod Silkeborg i Superligaen, men de udstrålede alle vild ærgrelse over, at pokaldrømmen glippede. De ville så gerne have fortsat med begge dele, og lod sig ikke trøste af formildende omstændigheder, som at de slap for en halv times ekstra slidtage af de trætte ben. Ambitionerne og kravene til egne præstationer er store, og derfor er nederlag aldrig acceptable. Jores Okore udtrykte det således: – Vi er så skuffede lige nu. Det kunne vi have gjort bedre. Lige til det sidste tænkte jeg kun på at vinde, og når man så taber på et mål så kort før tid, er det ekstra smerteligt. – Det var en mindre god kamp fra vores side. Vi giver dem for meget plads, og de kører godt rundt med bolden. Det trættede os, og derfor havde vi svært ved at få ro på vores eget spil. Det lykkedes i for få perioder for os at holde fast i spillet, siger Jores Okore. Hans nye makker i centerforsvaret Michael Parkhurst var helt på samme linje: – Det blev en svær kamp for os, fordi vi ikke fik spillet til at køre som da vi var her for nogle uger siden. Og så er jeg skuffet over, at vi taber på et hjørnespark lige til sidst. Det var ikke vores bedste dag, men vi holdt fokus på at holde nullet og vente på, at den rigtige chance bød sig til drengene i front. Og jeg håbede til det sidste, at vi kunne have holdt stand og fået en halv time mere med muligheder. – Men selvfølgelig er det naturens orden, at det skal stoppe engang med pokalsejrene. Nu må vi bare ikke lade det gå ud over præstationen på søndag. Vi skal være helt oppe igen mod Silkeborg, så vi kan slutte på toppen efter en god halvsæson, siger Michael Parkhurst. Målmand Jesper Hansen havde det også svært med hovedstødsmålet to minutter før tid: – For det første er det et åndsvagt hjørnespark, vi forærer væk så kort før tid, og når vi nu fik afvist så mange, ærgrer det mig ekstra, at det går galt. Vi vidste godt, at FCK ville være en svær modstander, men jeg føler, vi skulle have truet dem lidt mere. – Nu må vi bare sætte fokus på at slutte godt af inden vinterpausen. Det har været et flot efterår, og vi skal ikke have flere nederlag, så det er op med hovederne til på søndag, lyder det fra Jesper Hansen.