”O.G” afløser Laudrup

Kategorier

”O.G” afløser Laudrup

FC Nordsjællands Oguzhan ”O.G” Aynaoglu afløser Andreas Laudrup på U/21 landsholdet

Sent torsdag aften tog Andreas Laudrup hjem fra U/21 landsholdets lejr, for at blive behandlet for ømhed i muskulaturen i maveregionen. Dermed kommer Laudrup ikke med i den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Makedonien på tirsdag i Skopje. Den ære kan til gengæld tilfalde en klubkammerat. For Oguzhan ”O.G” Aynaoglu blev kort efter udpeget som afløser af U/21 Landstræner Morten Wieghorst. Dermed har den driblestærke kantangriber mulighed for at debutere for U/21 landsholdet, da han indtil videre har haft en plads i truppen på U/20 landsholdet. ”O.G” bliver pga. udtagelsen sendt hjem fra FC Nordsjællands træningslejr i Rostock fredag morgen for at støde til resten af U/21 landsholdstruppen i København.