Mød FCN på Farum Bytorv i weekenden

Kategorier


Normalt er det i Farum Park, børnene kan hygge sig med FCN-maskotten Timba, men på fredag gæster Timba Farum Bytorv kl. 15 til lidt jylehygge. (Foto: Boesenfoto.dk)

Mød FCN på Farum Bytorv i weekenden

Fredag eftermiddag kommer Timba og flere FCN-spillere for at skrive autografer. FCN-shoppen er på bytorvet hele weekenden

Traditionen tro rykker FC Nordsjælland indenfor på Farum Bytorv op til julemåneden med både FCN Shoppen, Superligaspillere og maskotten Timba. Det sker i den kommende weekend, hvor FCN Shoppen står klar på Farum Bytorv fra fredag kl. 14 og resten af bytorvets åbningstid fredag, lørdag og søndag. Der vil således blive rig lejlighed til at købe julegaver til de mange små og store FCN fans, der har fulgt tigrene i Farum Park i det succesrige efterår, der sluttes af med kampen FCN-FCM hjemme i Farum Park søndag 4. december kl. 14. Opvarmningen til den spændende sæsonafslutning kan passende starte nu på fredag 25. november, hvor FCN gæster Farum Bytorv. Shoppen står klar med masser af varer fra kl. 14, og kl. 15 kommer maskotten Timba. Den populære tiger, som børnene kan få en krammer af. Kl. 15.30 til 16.30 står flere af FC Nordsjællands Superligaspillere klar til at snakke og skrive autografer.