Mikkelsen: Ikke svært at fokusere på SønderjyskE

Kategorier


Livet i landsholdslejren er lagt til side. Nu gælder det ene og alene FC Nordsjællands kamp på søndag kl. 16 i Farum Park mod SønderjyskE.

Mikkelsen: Ikke svært at fokusere på SønderjyskE

Omstillingen fra landshold til Superliga er ikke svær for FC Nordsjællands Tobias Mikkelsen.

FC Nordsjællands Tobias Mikkelsen fik i tirsdags debut på A-landsholdet, da kantspilleren blev skiftet ind i venskabskampen mod Finland. Her leverede den 25-årige spiller en god indsats, hvor han blandt andet lagde op til det mål, der sikrede den danske sejr. At få debut i den rød/hvide trøje var en stor oplevelse for Mikkelsen, som desuden også fik nogle lærerige ting med sig hjem fra landsholdslejren. – Det var selvfølgelig dejligt at få debut, og oven i købet med en sejr. Det kunne ikke have været bedre. Man lærer selvfølgelig en masse ting, og man lærer hvert fald også at tænke lidt hurtigere, for det går lidt hurtigere på landsholdet. Så jeg har lært meget af at være med, siger Tobias Mikkelsen. At spille på landsholdet er enhver fodboldspillers drøm, og for “Toby” gav det lyst til mere. – Det giver selvfølgelig blod på tanden efter man har været med. Helt klart, fortæller FC Nordsjælland-spilleren. Nu gælder det igen Superligaen, for både Tobias Mikkelsen og de tre andre tigre der var i kamp for Danmark i den forgangne uge, hvor FCN møder rækkens nummer 9, SønderjyskE. – Det er overhovedet ikke svært at omstille sig fra landshold til Superliga. Vi har en super vigtig kamp mod SønderjyskE, som vi selvfølgelig skal gå ud og gøre alt for at vinde. Så det er ikke svært at fokusere på den kamp, siger Tobias Mikkelsen. Kampen mod sønderjyderne fløjtes i gang søndag klokken 16.00 i Farum Park, hvor tigrene skal forsøge at forsvare den flotte 2.plads i tabellen.