Laudrup hjem fra U/21

Kategorier


En skade hindrer Andreas Laudrups deltagelse på U/21 landsholdet. (Foto: Boesenfoto.dk)

Laudrup hjem fra U/21

Andreas Laudrup er taget hjem fra U/21 landsholdets lejr for at modtage behandling i FCN.

FC Nordsjællands Andreas Laudrup er normalt fast mand på det danske U/21 landshold i denne sæson. Men landsholdets kvalifikationskamp i Makedonien i næste uge bliver uden den unge kantangriber. For Laudrup er taget hjem til klubben for at modtage behandling efter at have følt mindre irritation i muskulaturen omkring maveregionen. Umiddelbart ikke nogen alvorlig skade, men den medicinske sektor omkring landsholdet vurderede, at den kommende kvalifikationskamp for Danmark lå for tæt på til, at teknikeren kunne være 100 % kampklar. Efter samråd med U/21 Landstræner Morten Wieghorst blev det derfor besluttet, at det var bedre for Laudrup at tage tilbage til FCN for at modtage behandling frem for at tage med landsholdet til Makedonien. Andreas Laudrups afbud betyder, at der i skrivende stund ikke er nogen spillere fra FCN med på U/21 landsholdet, da Jores Okore som bekendt blev rykket op på A-landsholdet af Landstræner Morten Olsen. Efter Danmark-Sverige fredag aften i Parken, er der dog mulighed for, at Okore sendes med U/21 landsholdet til Makedonien, for at hjælpe til i den svære og vigtige kvalifikationskamp om en billet til EM-slutrunden.