Jores: Stort og dejligt

Kategorier


Jores Okore fik sin landskampdebut for Danmark mod Sverige i aften.

Jores: Stort og dejligt

19-årige Jores Okore fik sin debut på A-landsholdet, da han blev skiftet ind i 2-0 sejren mod Sverige. Andreas Bjelland med fra start.

Jores Okore havde forståeligt lidt svært ved at finde ud af, hvilket ben han skulle stå på, efter forsvarsspilleren havde fået sin debut for det danske A-landshold. I Parken blev Okore skiftet ind midt i 2.halvleg, hvor han afløste klubkammeraten Andreas Bjelland. På det tidspunkt var stillingen 1-0 til Danmark i en kamp der endte med en dansk 2-0 sejr. – Det var fedt og meget stort. Det er en dejlig følelse at repræsentere Danmark og FC Nordsjælland på et A-landshold. Jeg tænkte slet ikke over det inden kampen, men da Morten Olsen og de andre trænere bad mig om at gøre mig klar, der begyndte det at kilde lidt i maven, siger Jores Okore. Den store stopper nåede lige at have en duel med verdensstjernen Zlatan Ibrahimovich inden den svenske angriber blev taget ud. Og efter en lidt nervøs start fik Jores spillet sig bedre til rette i kampen og havde en afgørende fod med i det danske mål til 2-0. – Jeg skulle lige ind og have en fornemmelse af kampen, men derefter tænker man ikke over det. Det er bare at spille og prøve at følge med. Lige nu er jeg stolt over min debut, og så er det bare at arbejde videre og hårdere. Egentlig var det meningen, at Jores Okore kun skulle være med i A-landsholdstruppen til kampen mod Sverige og så støde til U-21 landsholdet i Makedonien. Men efter kampen slog Landstræner Morten Olsen fast, at han vil beholde det unge FCN-talent i sin trup til venskabskampen mod Finland i Esbjerg på tirsdag. De to resterende FC Nordsjælland spillere på landsholdet, Tobias Mikkelsen og Mikkel Beckmann, kom ikke i kamp i Parken.