Jesper Hansen landsholdsreserve

Kategorier


Jesper Hansen med sikkert greb om bolden. (Foto: Boesenfoto.dk)

Jesper Hansen landsholdsreserve

FC Nordsjællands målmand Jesper Hansen skal agere 3.keeper for Danmark til landskampen mod Sverige d. 11. november

Målmand Jesper Hansen er blevet udvalgt til at være 3.keeper, når Danmark møder Sverige i Parken d. 11. november. Det betyder at den 26-årige keeper skal møde op i Parken og sidde på tribunen. Han inkluderes kun i selve truppen, hvis en skade skulle ramme enten Thomas Sørensen eller Anders Lindegaard op til kampen. Dermed kommer Jesper Hansen heller ikke til at deltage i landsholdets træninger i Helsingør. Til gengæld har Landstræner Morten Olsen forhåndsudtaget FC Nordsjællands ankermand til ligalandsholdets tur til Thailand i starten af det nye år. Jesper Hansen bliver dermed den fjerde FC Nordsjælland spiller der er involveret i de kommende A-landsholdskampe for Danmark, da klubkammeraterne Andreas Bjelland, Mikkel Beckmann og Tobias Mikkelsen allerede er udtaget til kampene mod Sverige og Finland d. 11. og 15. november.