Holdet mod Hansa Rostock

Kategorier


Adu – her i aktion mod SønderjyskE – bliver styrmand på den defensive midtbane mod Hansa Rostock. (Foto: Boesenfoto.dk)

Holdet mod Hansa Rostock

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 13 træningskamp i Rostock for at holde kampformen ved lige

Der er pause i Superligaen i denne weekend på grund af landskampe, og det udnytter FC Nordsjælland til en mini træningslejr i Rostock for de spillere, der ikke er med på diverse landshold. Og det er mange, FCN må se bort fra, idet hele fem FCN-spillere er med i den danske A-landsholdstrup, og da Andreas Laudrup skadet har måttet forlade U/21 landsholdets lejr, er Oguzhan “O.G.” Aynaoglu i stedet blevet indkaldt sent i aftes. Det betyder, at “O.G.” allerede i morges tog retur fra Rostock for at tilslutte sig U/21 landsholdets tur til Makedonien. Desuden har FCN valgt til dagens træningskamp kl. 13 mod Hansa Rostock fra 2. bundesliga at se bort fra en del spillere, der har spillet konstant op til landskamppausen. Kampen er primært for at skærpe kampformen hos de, der ikke har helt så mange kampe i benene, men det er alligevel et meget stærkt hold, FCN stiller med: Trænerteamet har valgt følgende startformation mod Hansa Rostock: Kevin Stuhr Ellegaard
Henrik Kildentoft, Mathias Nielsen, Jacob Egeris og Seejou King
Lasse Petry, Enock Adu, Matti Lund Nielsen
Mark Gundelach, Andreas Granskov, Rawez Lawan På bænken er fra start:
Jannich Storch
Nichlas Rohde
Magnus Rasmussen
Anders Junge
Mads Windekilde
Bjarke Jacobsen