Hjulmand: Det her viser klassen

Kategorier


Mark Gundelach – her fra kampen mod Lyngby – har ikke fået så meget spilletid hidtil i dette efterår, men i Silkeborg fik Gundelach chancen fra start og greb den med en virkelig flot præstation.

Hjulmand: Det her viser klassen

At rejse sig på den måde efter dukkerten i torsdagens pokalkamp viser karakter og kvalitet på holdet, siger Cheftræneren

Det var naturligvis en meget glad kasper Hjulmand, der som Cheftræner tog imod sine spillere, da de kom trætte og glade fra banen i Silkeborg: – Det her viser klassen. Vi får en dukkert torsdag aften i pokalen med mål imod os lige til sidst. Det er hårdt at tabe på den måde, men spillerne viser karakter og kvalitet ved at rejse sig oven på den dukkert. Stor respekt til dem og hele holdånden. De knokler for det, siger Kasper Hjulmand. – Vi sætter os på kampen fra start, og den skulle have været lukket og slukket allerede efter 1. halvleg. Men 1-0 er en spinkel føring, og de sætter sig fysisk på os efter pausen. Det giver udligningen, men jeg synes, vi tager fat igen efter deres mål, lyder vurderingen af indsatsen fra Cheftræneren. Den mest glade i omklædningsrummet var nok Henrik Kildentoft, der med scoringen til 2-1 kort før tid fik gjort sin fejl god igen efter selvmålet: – Det er fedt, at vi vinder den her kamp. Vi fører 1-0, og så laver jeg det selvmål, men super mentalt også at få lavet et i den anden ende. – Vi spiller en god 1. halvleg, men efter pausen får vi ikke holdt spillet på jorden og er også for sløset med bolden i en periode. Måske er det vinden, der spiller os et puds, siger Henrik Kildentoft om forskellen på de to halvlege. Den kun 19-årige Mark Gundelach nød selvfølgelig også sin rolle i sejren. Det var hans første Superligamål nogensinde, og han greb virkelig sin chancen: – Jeg var lidt overrasket over at få chancen fra start i en offensiv rolle. Men vi har jo mange højre backs, og jeg har før vist, at jeg kan spille på kanten. Det var fedt at være med i offensiven. – Og selvfølgelig også dejligt at score. Jeg fik en fantastisk bold fra Mtiliga, og den kunne jeg næsten ikke undgå at sparke ind. Det vil man gerne prøve igen, og det er dejligt at bidrage til sejren. Så føler man sig som en større del af det hele, siger Mark Gundelach, der løb lidt træt for kræfter i slutminutterne og måtte se de sidste fem minutter udefra: – Det var nervepirrende at følge slutningen udefra. Værre end at være på banen. Men en fantastisk følelse her bagefter, selv om det var to vidt forskellige halvlege. Når det kører for et hold, er det noget lettere at gå ind og deltage i offensiven, siger en glad Mark Gundelach.